Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
uh gi pamtam site faci ama nickovite slabo... go zapamtiv motaro so devojka mu, LouWeed, DimitarC, Stenmarc, Dolphin, Acid, Misticen, MaryJane, Aceva, ohridsko-struskoto lobi go znam od prethodno:) i uste nekoj se izvinjavam ne mi teknuva...:)

pa vaka
Lu
Dzver
Doti4nata
Dani
Busav
Acid
Divine
Urban Mover
i uste mnogu ama ne mi teknuva koi:)

Хммз, јас се сите се запознаф али кој памтам... уф абе многу беа, ацид, дивајн, мистичен, бич, бушаф, тончи, лу, грим и незнам бе ги заборавив има уште многу...

Уффф со
Divine
Eko1
P.Overdrive
Target
Dzver
smizlicka
moTaro
Dani^^^
Slack

Ако сум утнал некој може слободно да се пише,важно беше СУПЕЕЕЕЕЕР:je:

a da i so urban mover.... samo ne mi teknuva koj bese:)

SLaCk напиша:
a da i so urban mover.... samo ne mi teknuva koj bese:)

Ај коа ке ги дадат сликите ке ти кажам кој бев да не ти објаснувам вака:icon_lol:

се живо упознав,никој не памтам по име,само по фацка,али во секој случај супер луѓе,не очекував дека ќе биде ТОЛКУ весело:)

Овака

Еко1 - Човек кој ми остави фин впечаток само од едно здраво (ретки се тие) штета што не можев да направам подугачок моабет.
Дивајн - Закон....
Ѕвер е стварно ѕвер
таргет е закон, поготово тоа фигурчето од него....
шмизличка поубава него што очекував
тончи е поубшав од бушав
збратко е кул човек

Запознав и едно чудо луѓе кој дојдоа покасно и не им ги запантив инињата. Ми се мотаат некој слики во глава....извинете не ми текнува

Многу ми е криво што со скоро сите останав само на здраво, сакав сите да ве запознаам подобор но така испадна. Друга прилика!

МоТаро, се ми се мота дека се испокарав нешто со тебе....не ми текнува, во секој случај извини

Dimitarc напиша:
МоТаро, се ми се мота дека се испокарав нешто со тебе....не ми текнува, во секој случај извини

А диме диме, што пиеш кога ти шкоди.

Не си се испокарал со мене сигурно, којзнае со кого си се карал :)

Со мене праевме еден муабет за интернет и се надевам дека ти текнува за што збореше, count me in!

eko1, divine, motaro, dani, slack, zbratko, doti4nata, target errrr.....koi drugi lele epten luge imase mi se vrti u glavaaaaaaaa.....mi treba martiniiiiiiii.........

smizlicka напиша:
pa vaka
Lu
Dzver
Doti4nata
Dani
Busav
Acid
Divine
Urban Mover
i uste mnogu ama ne mi teknuva koi:)

И мене ми кажаа дека сме се запознале ама не ми текнува мене-извини вака.Иначе од тие што ми текнува се

Димитарц
Дани
Дивајн(како кроасанот)
Еко
Таргет
Тончи
Слек
и ако заборавив уште некој слободно нека пише и однапред извини

BusHav напиша:
И мене ми кажаа дека сме се запознале ама не ми текнува мене-извини вака.Иначе од тие што ми текнува се
kako be na ti teknuva?sedev na masa so doti4nata,dimitar,dzver,tha bitch,dojde se pozdravi i so mene i te prasav koj ti e nickot,ti mi rece Busav ama deka sega ne si busav,nego deka si se sisal :) ti tekna sega ili ne?izvinuvanjeto e prifateno ako ne ti teknuva

smizlicka напиша:
kako be na ti teknuva?sedev na masa so doti4nata,dimitar,dzver,tha bitch,dojde se pozdravi i so mene i te prasav koj ti e nickot,ti mi rece Busav ama deka sega ne si busav,nego deka si se sisal :) ti tekna sega ili ne?izvinuvanjeto e prifateno ako ne ti teknuva

Леле еј,ми ттекнува на муабетот ама не можам да те поврзам со изгледот,тоа не ми текнува.Ај нема везе,ќе има и други журки па ќе те видам поубаво тогаш.
Извини уште еднаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom