Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Со смизлицка зборевме што ако има некој што ти е другар/пријател а е шлен тука...еве го peter

Вака сеа : се познавам со pearl и со Гусар ВМРО ама колку повеќе сум на форумот толку критериумите за запознавање се множат...

xu xu xu jas ne se poznavam so nikoj od forum, site gi znam pred toa... pred nekoj den Chemist se ispostai ko poznanik od vremeto.
A za kriteriumite - zelbata seuste stoi na samo komada 5, od samiot pocetok. Tri ke skinam vo mkd sega (se nadevam), i ke mi ostanat use 2, niv gi cekam vo DC. Mace dan znaesh koi se? :)

OBDN напиша:
xu xu xu jas ne se poznavam so nikoj od forum, site gi znam pred toa... pred nekoj den Chemist se ispostai ko poznanik od vremeto.
A za kriteriumite - zelbata seuste stoi na samo komada 5, od samiot pocetok. Tri ke skinam vo mkd sega (se nadevam), i ke mi ostanat use 2, niv gi cekam vo DC. Mace dan znaesh koi se? :)
OBDN, не сакаш да ме запознаеш мене? :(

Acid напиша:
OBDN, не сакаш да ме запознаеш мене? :(

Zborot 'ne sakam' nikade ne go upotrebiv, samo sakam. i vtoro nikade ne kazav koj --od kaj znaesh deka ne si u trojkata? ;)

OBDN напиша:

Претпостављам :pos: :pos: :pos:

sinook напиша:
Шега де,не сум таков.. :) :) Дај организирајте почесто средби..
Eпа ние не се шегуваме, ние сме такви! :-)

И не се вади со фрекфенцијата на организирањето средби, средби има секоја недела, барем на фудбал, а после пичиме у кафана. Да си сакал, ќе си дојдел. Многумина се пресрамија и не кркаа палки! : -)

Pretpostavkite ti gi bivalo od sekogash sreco :)

Misticen, trojkata ako e Beng Bros, dzaba tebi braca, ti bi bil vo "Slam Low(s)." :pos:

od forumov se znam licno so barbie zasto mi e najdobra drugarka,i se znam so ThA-BiTcH.tolku.tocka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom