Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Јас знам тројца канганџии виртуелно а реално не знам никого.
:lazgo:
....добро знам реано еден ама незнам кој му е никот.

Абе сите ли поединечно треба да ве канам на собиранка?
Па дојдете, мајку му, ќе се запознаеме!!!

Ја сум многу среќен оти утре ќе ја видам pearl. :music3:

Дојди, не гриземе, не јадеме, не тепаме, се дружиме, се шегуваме, уживаме!! Се запознаваме, си помагаме, секако дека едно се препирки на форум, а друго дружбата во реалност. Без оглед, на пример, колку јас, лично, понекогаш, се препирам со некого на форум, а се знаеме лично, секогаш може да ми/му се обрати/ам за помош, се разбира, долклу сум/е во можност да се стори нешто.

Јас не можам веќе да изнашишам со кого се се познавам. Со многумина и сите ги чувствувам како драги пријатели. Побогат секојден за едно ново пријателство, посреќно го минувам животот.

Garfield напиша:
Дојди, не гриземе, не јадеме, не тепаме, се дружиме, се шегуваме, уживаме!! Се запознаваме, си помагаме, секако дека едно се препирки на форум, а друго дружбата во реалност. Б

Ne se somnevam vo toa!:icon_lol:

Тогаш, мила млада дамо, галебе што во небеси леташ и со облаците другаруваш, соѕвездија ти завидуваат на блескотиите, на трепетот, на милозвукот од ѕуници в коси што како венец од бои те овенчале, дукате бесценет, дојди и запознај не, затоа што ние жеднееме тебе да те видиме, запознаеме.

Ја се знам само со OBDN, и воедно ја поздравувам со песната.

Калеш Анѓо.

moTaro напиша:
Ја се знам само со OBDN, и воедно ја поздравувам со песната.

Калеш Анѓо.

:music3: :music3: :music3:

OBDN vozvrakja so "Kad sam suze ronila ispred Rilskog manastira!" :)

Znaci listata na OBDN se podiga na brojce 4 po po po samo sto so site se znam pred da postoi forumot - taga da kajgana ne dobija procent :)

Хммм, со кој се знам? Па вака:
Одамна се знам со Acid,Misticen,Batistuta,doti4nata(ја нема многу низ форумов има дури еден пост)
а од останатите кајганџии ги знам:
Garfield,Spooky,Гижо,Lavot,Dimitarc,Anonymus1,и останатите од фудбалерите- кајганџии,и ThA_BiTcH

И се надевам дека на собиранката ке запознаам уште многу луѓе:music3:

Само со хуманоид овака у живо.
Ал промениче се то!
Си идам дома за слава, па ќе се видам со некои.
Со офчаро обавезно. Со другите ако искочи прилика во тие неколку дена. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom