Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
И ја ги знам сите што беа на сибиранката и ја запознав и bibika(срце еј) и сите други и сите што ги запознав се супер!!!

се запознав вчера со бибика, вардарче, буковец, бада бинг, џорџ, пумба, и не ми текиња повеќе :)

Гижо напиша:
се запознав вчера со бибика, вардарче, буковец, бада бинг, џорџ, пумба, и не ми текиња повеќе :)

aaaa zaborai deka so mene se upozna:nesum:Dobro dobro aj aj:)

сеа ми текнува :)фала на помошта :)

п.с. да бе, и немирна ја запознав

Update

Iva_skorpija
Spider
Forest Gump (dodusa, so ovie dvajca, ne se rakuvav ama konecno gi vidov u ril lajf)
SOHE
mr.Wickett redno vreme bese
Serpico
Osicka :helou:
I edno decki sto tvrdese deka sum bil so nego i skulgirl dodeka nekoj od niv kupuval palto. :P :pos:

ako ispustiv nekoj, tuzete me :P

ја гледам темава и знам дека имам пишано и не гледам стрелка и си велам ај мајката...и после дури ми текна што бешше...и пак еве....со никој не се познавам лично...али премногу би сакала...иначе на мсн разговарам со мнооогу...ме мрзи сеа да почнувам бидејки се навистина многу!

A da...i MaGi ja vidov na promocijata na bukaro. Bolja e u zivo otkolku na slikite :D

На роденденот се упознав со Спајдер. Браво за дечкото ед Гевгелија дојде Скопје само да присуствува на роденденот.

На собиранката на 20ти ги запознав и: Серпико, Ѓаволче, Немирна, Спајдер, Дивне+останатите од реонот Охрид-Струга :), Земзела мислам, Инсејн ако не се лажам, Каитек, Вирус, Осичка, не знам кој друг... Се блокирав сега, кога ќе ми текне ќе додадам.

Серпико,Ива Скорпија и точкест у живо(ваљда и други ама не ми текнува сега):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom