Со кого се познавате од форумов?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Перо, дома ако незнаеш да изглумиш стројник, не греши душа за пошироко. Човек што сака да смешате крв лошо не ти мисли.
Од селото си, неќеш да помогнеш. Душман човек. Пу јазк.
Абе, пезевенк, не сме сите од с. Смоларе, има некој и од Сарамзалино. Ти беше на нива некња, па не си у тек. Седи уживај.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Со Лубрикант најново :icon_lol:

Член од
29 август 2007
Мислења
21
Поени од реакции
6
Џимеј,bopix...сега за сега тие,аку сум член на форумов од 2007.....shit happens:drk:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Перо, дома ако незнаеш да изглумиш стројник, не греши душа за пошироко. Човек што сака да смешате крв лошо не ти мисли.
Од селото си, неќеш да помогнеш. Душман човек. Пу јазк.

бај д веј... некој спомна МИЛФ? Сакам и јас :vozbud:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Г

Грејвдигер

Гостин
Јас имам онака доста нови личности за додавање, со Вештица,@Natural-girl и Mac)) уште пред еден месец. А од собиранкава минатата недела може да се додадат Алкарина, Iceboy, Сталкерот, CosmicGirl која уствари и била во Мистик, ама не памтам да се имаме упознаено тогаш. :) Други, хм... ах, да - Magde. и уште 2-3 од тогаш, ама нека ме извинат, пошто не ми текнува. :)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Јас имам онака доста нови личности за додавање, со Вештица,@Natural-girl и Mac)) уште пред еден месец. А од собиранкава минатата недела може да се додадат Алкарина, Iceboy, Сталкерот, CosmicGirl која уствари и била во Мистик, ама не памтам да се имаме упознаено тогаш. :) Други, хм... ах, да - Magde. и уште 2-3 од тогаш, ама нека ме извинат, пошто не ми текнува. :)
Не сме се упознале у Мистик, ни ја не се сеќавам xD

Ја со тие шо беа у Мистик, и со тие од парк, е со тие се знам!!!1
Се знаете кои сте ^.^

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Денес се запознав со Cold Breath :pipi: паметен и забавен дечко, се изнаправивме муабет како и што очекував :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.997
Поени од реакции
12.577

Kajgana Shop

На врв Bottom