Со кого се познавате од форумов?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ајде да се пофалам и јас, дека и за тоа е темата нели.
На пиенката се запознав со сите оние кои се запознаа со мене и ме пишаа на темава:).
Одделно, убаво со кафе, потоа го запознав POWER_MKD, врло интересен тип, на моменти личи на дрогираш(зашто нема поим што збори :icon_lol: ), а другите детали ги чувам за мене.Како и да е, мило ми беше:pipi:.
Потоа,
Го запознав Ортаче.Имав некоја замисла за него, но сепак реалноста ја поби.Дефинитивно одличен дечко за разговор и споделување хумор.
Најпосле, ја запознав Дивајн и можам да кажам дека јузерот тотално и одговара:pipi:.Си го имаме муабетот иако на различни возрасти, не е лоша како што сите ја прават туку е една фина и добра личност со која секогаш можеш да се насмееш:pipi:.Со нетрпение ја очекувам наредната средба:back:.

Еми, толку:).

Natsuko

Child of Summer :)
Член од
2 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
АаАаааааа со никого :tapp:
Али ај..нова сум..биче биче..

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Д’н’ска то јест веќе вчера:

Гижо, Мериџејн Појзн, брн89 (или некои други броеви), Бон Џови и еден член кој не сакаше да го каже својот ник, ама од доверливи извори дознав дека е Фолен Ејнџел. :)

:helou:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Гижо,мериџејн,параноиК(пијаницата и манијакот),бидиков и уше некои имаше али сеа нема услови за да ми текне

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Aј и јас да биднам фенЦи :) :
филипроналдо - шо манијак? Кај манијак? :pos:
Марио6 - а ти пер марио се викаш? :icon_lol:
Бај Ми - интересно типче со луда коса. Убав впечаток ми остаи. И двајцата имаме постари мачители дома. :( :)
POWER MKD -
bebush напиша:
Нема поим што збори :icon_lol:
:pos:
Член 7 - многу се напна на крајот, ама ако, знам како му е. :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Хмм... Вчера се запознав со Бебуш, Викторгг, Марсовка и еден пензиониран член од форумов чиј идентитет не го откривам=). Сите ми оставија позитивен впечаток, затоа падна и договор другпат повторно да се видиме=).:smir:
Заборавив де аман:kesa:.Се запознав и со Nightwalker таа спомената вечер погоре.Одличен дечко, пријатен за разговор и надежен романтичар:pipi:

п.с.не ме прашувајте зашто.
п.п.с.задоволен сега?:kesa:

Колку сум расеана тоа чудо едно, забораив другите да ги пишам:pos:
- Fallen Angel & Bon Jovi.Мило ми беше:smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Bon Jovi. :icon_bigg

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Со Акаша и со Dzula

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Mimi Simonovska. :back:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ај и јас да се исповедам....
се запознав со:
Параноик-фризурата ми ја правеше
Бидиков-си зборевме за браќа а и за ubuntu
Blind-памтам само дека се запознавме
Bon Jovi-и со нејзе не правев некој муабет, дека си отиде после 5 минути одкога се запознавме
Maaрко-цигарите му ги криев и добро пиво има чоекот :kesa:ако заборавив некој нека ми прости...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Вчера ваљда го упознав Архангел оф Дет. Едно момче шо стоеше со Гижо Вотка и Брн ми рече дека не ми кажува кој е зашо ќе сум сакал да го тепам. А ја хипик у душа :(

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Вчера ваљда го упознав Архангел оф Дет. Едно момче шо стоеше со Гижо Вотка и Брн ми рече дека не ми кажува кој е зашо ќе сум сакал да го тепам. А ја хипик у душа :(
Fallen Angel.

Kajgana Shop

На врв Bottom