Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
hmm..........Zero_style, Sssss-stolica (или слично нешто така), ***FREAK***, ENTER (:nesvest:несвес)...........ии...толку мислам

Фантом, ПулГрл, Болиглава, Даденце, РокЛејди и уш некој од извиџење шо незнам дек е кајганџија

Вечерва беше јако:pos:Повеке од пола што дојдоа не ги знаев али затоа ми е мило што ги запознав:pipi:Тие се: (пауза од 4секунди)
Апокалипто-конечно по толку време да се наканиме и двајцата да се видиме.Многу ми е мило што те запознав и сега си го подобрив впечатокот за тебе што го имав од порано.Насмеан,со секој сакаше да поразговара да го запознае.Со еден збор супер типче:pipi:
Водкамикс и Брн-многу бевте одалечени од мене инаку со задоволство ке напраев муабет со вас двајца:smir:
ТонИнтер-ветувам нареден пат повеке муабет,ти должам:pipi:
Магде(со капчињата)-супер девојче,мило ми е што те упознав добро смеење падна
Мац(со заградите де)-ненормален:pos:во позитивна смисла секако.Цела вечер се заебаваше се смееше.Супер си.За таков и те мислев пред да те запознаам:pipi:
Саладин-романтиката ја стаивме малку на страна но нареден пат сигурно ке збориме и за неа
Останатите каде каде ги знаев,ако сум заборавила некого слободно нека ме исправи:smir:
Фала уште еднаш за преубавата вечер:back:

Изгледа јас прв стигнав дома...
Anyway, вечерва се запознав со:
1. Џену Грл - Bah, некој друг пат ќе правиме повеќе муабет, вечерва не успеавме...:)
2. Mагдe - Тивка, многу тивка девојка. Барем таков впечаток добив. :)
3. Ханзо - Is she one of us? Meh, we'll never know. :)
4. бебуш - Пријатна девојка, правеше финти со запалка.. I think. :uvo:
5. маарко - Пеер4е, арен? :pos:
6. Апокалипто - За инает те пишав шести, пеерче едно! :pos: Не го мавна бебето. :(
7. Saladin - Не знам дали му текнува на мене, though. :)
8. Маца_Мк - Забавна девојка. :)))
9. кики - Блиц запознавање, ја снема после. :)

Толку, не ми текнуваат повеќе. :(

Хехе и мене ми е мило што те запознав :)

И да продолжам со интересниот список... значи ќе се повторам Бебуш, Маарко, Џену Грл, Саладин, МАц)), Магде, Биг КИС, Маца мк и Пиратот се разбира, Филип Роналдо, Тонинтер, Тхе мен, Риактив89, Кики :) која само на кратко помина исто како и Точкест и не се вратија од оправдани причини :) и се разбира комшијата Ирон трупер тоа беа новите кои ги запознав а тука беа и крејзи ин лав, водка микс, брн, млад ман, ханзо....

Пред се супер помин беше и мислам дека се собраа прекрасни луѓе :)

Спешл едит за Тони... намерно нишан му нацартав бре оди сега пукај го :pipi:

Изгледа јас прв стигнав дома...
Anyway, вечерва се запознав со:
1. Џену Грл - Bah, некој друг пат ќе правиме повеќе муабет, вечерва не успеавме...:)
2. Mагдe - Тивка, многу тивка девојка. Барем таков впечаток добив. :)
3. Ханзо - Is she one of us? Meh, we'll never know. :)
4. бебуш - Пријатна девојка, правеше финти со запалка.. I think. :uvo:
5. маарко - Пеер4е, арен? :pos:
6. Апокалипто - За инает те пишав шести, пеерче едно! :pos: Не го мавна бебето. :(
7. Saladin - Не знам дали му текнува на мене, though. :)
8. Маца_Мк - Забавна девојка. :)))

Толку, не ми текнуваат повеќе. :(

Хехе и мене ми е меило што те запознав :)

И да продолжам со интересниот список... значи ќе се повторам Бебуш, Маарко, Џену Грл, Саладин, МАц)), Магде, Биг КИС, Маца мк и Пиратот се разбира, Филип Роналдо, Тонинтер, Тхе мен, Риактив89, Кики :) која само на кратко помина исто како и Точкест и не се вратија од оправдани причини :) и се разбира комшијата Ирон трупер тоа беа новите кои ги запознав а тука беа и крејзи ин лав, водка микс, брн, млад ман, ханзо....

Пред се супер помин беше и мислам дека се собраа прекрасни луѓе :)

Спешл едит за Тони... намерно нишан му нацартав бре оди сега пукај го :pipi:

Абе со мене се имаш запознаено што ме пиша пак ама ај. Дај и ја да не ги пишувам сега зошто може некој да испуштам и да ми се наљутат затоа од сите горенаведени од тон и апо се упознав со некој на кратко само се поздравивме ама сепак се ѕверови и многу откачени типчиња и типки. Поздрав до сите и се надевам ќе се видиме пак.

Абе со мене се имаш запознаено што ме пиша пак ама ај. Дај и ја да не ги пишувам сега зошто може некој да испуштам и да ми се наљутат затоа од сите горенаведени од тон и апо се упознав со некој на кратко само се поздравивме ама сепак се ѕверови и многу откачени типчиња и типки. Поздрав до сите и се надевам ќе се видиме пак.
Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер. :)))

Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер. :)))

Да де ама ја у цитат те пишав за луѓето кои ги пиша да не испуштам некој. А тоа за апо беше мислено за тебе се знаеме ние.

ај и јас со впечатоците.
апокалипто-причината за која се собравме.
(за инфо бевме 22 и го збрлавевме келнерот хехе.)
значи апокалипто-браво за меморијата-ми дужиш анализа и ја чекам во брзо време.супер позитивно типче,и следната собиранка да бидеш вработен,така:)

маарко-на почеток малце срамежлив беше,ама се опушти и помагаше во малтретирањето на крејзи ин лав:)
се надевам не ти зема кредит на 0500 кога вртевме:)
и ти дужиш анализа-ќе си побарам и на темата-уживкич:)

бебуш-минатиот пат мн беше брзинско запознавањето,така да овој пат ќе го рачунам,фино девојче,паднаа смешки-ми го зема прстенот и мислам дека треба да имам бар мал удел во вашата свадба:)
кума?!?!?

маца_мк-ептеен фино девојче-мн радознало,сепак дознавме кој седеше на крајот:)
ја замислував мн понамќореста,ама сум грешела:)

the pirat-не многу зборлив,валда не беше опуштен доволно,сепак мн ок:)

Филип Роналдо-ова беше официјало запознавање,се знаевме ние.

TonInter,Mlad_man,the men,votkamixx,burn-не многу разврзав муабет со нив,само блиц-запознавање.

другите си ги знаев.

се на се супер беше,успеав да внесам 1 топка у биљард,јееееееј,и се напикавме 6 души у кола без да не фати полиција
...у тико...:pos2::pos2:

и така....

Најново запознавање ми беше со:

филипроналдо-интересно типче, заедно се чудевме на ханзо:pos2:следечи пут повеќе муабет

Магде-уживки4 ќе добиеш анализа од мене, малце беше тивка ама се опушти после

кики-онака формално

Саладин-следен пат повеќе муабет

Тонинтер-пеер4е лево десно сано одеше и со тебе повеќе муабет следен пат

Апокалипто-лудак си брат секоја ти чест, највесел од сите беше

Брн-онака само запознавање, бевте одалечени со Водкамиксс

Биг кис-не правевме многу муабет, следен пат се разбира повеќе, те сметам за топ девојче, продолжи така :)

Мислам дека пред ден-два се запознав со mans и неговите другарчиња пред Шенкли`с, онака блиц запознавање. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom