Со гумени ракавици во море

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
^ Ех, што ти е слобода...
А религијата ја убива таа слобода.

Абре шо сакат нека праат, нивна работа, све док не ми доаѓаат тука да се ранесуваат на делови, у јавност.

Абе баш ми е гајле како се облекуваат. Нека се облекуваат како сакаат, све док не почнат со вакви модни детаљи:
Прегледај го приврзокот 32110

Абре шо сакат нека праат, нивна работа, све док не ми доаѓаат тука да се ранесуваат на делови, у јавност.

Ај уште еднаш.

Гледам...ПУ срамота....ама не се секирај...малце подолу бомби има....
Добро е, барем тоа има.
Без рукавици, без брада, без зелени панталони, а со бомби.... {смета со дигитронот}... тоа ти е = 57 девици

и таа така целата покриена како може да влезе во вода незнам ја не поднесувам мајца во вода а не па цел да сум покриен

чудно ми е оваа цела црна уште на грбот да имаше перка и кога нурка исто како ајкула

Зато имет проблеми со криминалот,секој е осомничен.

What's the difference between Ninjas and Muslim woman?

The ninjas are sexier xD

Mnogu e aktuelna temata! Vo Francija pred 2 dena dve zheni se isterani od bazen zatoa shto plivale so burkini:

http://www.dailymail.co.uk/news/wor...-French-holiday-village-wearing-burkinis.html

Treba da im se stava do znaenje na Francuzite i site vo EU deka toa e krshenje na chovekovi prava! Edna francuska hiena Fransoa Leotar beshe specijalno praten vo 2001 da ni kazhuva bash taka, so shto Makedonija beshe prisilena da potpishe i vovede "Ramkoven dogovor".

Kakvo e toa licemerno odnesuvanje od strana na Francija? Zoshto ne potpishat Ramkoven za da se zadovolat pravata na muslimanskoto malcintvo vo Francija?!

Речиси година дена подоцна, Франција покажува дека не е демократска земја. Веќе почна со судски казни од по 150 евра за носење фереџе. На една од обвинетите не и било дозволено да влезе во судот заради тоа што носела фереџе. Била уапсена на демонстрации против новиот закон кој ја забранува упоптребата на фереџе на јавни места.

Се работи за државна политика создадена лично од Жан Франсоа Копе, водачот на владеачката партијата на Саркози (УМП).

Францускиот законот против носење фереџе вели дека на секоја Муслиманка која носи фереџе и е забрането да се појави на јавни места вкл. на улица, во сретставата за јавен превоз, на суд и во училиште! Во спротивно - се тужи на суд и и' се дава казна без исклучок.

Камо се сега демократските вредности, толеранцијата и мулти-етничкото опшстество во Франција и ЕУ (исто е и во Белгија)?!?

Каде се сега македонските не-владини организации да застанат цврсто во заштитата на основни чоечки права (кодифицирани во разните документи на ЕУ чии држави се потписнички) и да искажат поддршка на обесправените муслимани во ЕУ?!?

Владата на Франција под итно треба да постигне Рамкоен договор со поттиснатото муслиманско малцинство во таа земја за да ги исполни во целост нговите човекови права. Мора да направат создадат квоти за муслиманки во францускиот парламент во кои муслиманките слободно ќе носат фереџе и бурка - и во кои ќе важи Бадинтеровиот принцип. Истото важи и за вработување: квоти за работни места -- посебно во медицински установи -- и слободно носење фереџе/бурка според муслиманската бедуинска традиција без разлика дали се квалификувани или не се.

http://www.guardian.co.uk/world/2011/jun/17/french-women-trial-wearing-niqab

burqa%2520at%2520the%2520tower.jpg

a shto ako francuzite zele terk od ataturk tatkoto na moderna turcija:coffee:

0,1020,684336,00.jpg

--- надополнето: Oct 24, 2011 4:44 PM ---
ГРЕОТА БРЕ:cenzura:

Хм хм а кога ќе се сонча со бурки и останува само околу очите црна или црвена боја и замисли кога ќе се соблече гола и цело тело е бело а околу очите се црни баш како кај костуми за капење кога се соблекува WoW не здрава работа .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom