Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Околу 3 саат искачам од Капан Ан, додека да стигнам до кола имав слој снег на торбата за фото опрема. Снегулките беа до 5 сантима широки :) Додека да стигнам до дома намали во интензитет и во големина на снегулките. Татко ми ме тера да чистам снег по двор, ама ќе чекам да се стопи :)[DOUBLEPOST=1422777640][/DOUBLEPOST]
Let it snow, let it snow, let it snooooooow!
Let it Go, let it GO :)

Ебати снегот, колку кал да се направи по улициве.... тој пред Нова Година беше снегипол, коски да искршиш :anco:

Овој Давид циклонови, што направи? Си изнаврна дожд, па по малку снег, па пак дожд, па сега сонце и на крај, кашканици на секаде.

Посебно капењето од олуците ме нервира:rolleyes:

Најјакиот наслов го видов на курир сабајлево : Улиците во Скопје се проодни, фрлени се 20 тони сол :pos:

Ајде синојка може изглеало драматично кога веело, ама сабајлево пред да го прочитам насловов глеам низ прозор 2 раце снег надвор, а овие па пишале улиците во Скопје се проодни :pos:
Ко којзнае каков успех да напраиле со 2 раце снег на улиците. Шо не имаше вакви наслови коа требаше да чекам 5ка саат време пред Нова Година... ?

Најјакиот наслов го видов на курир сабајлево : Улиците во Скопје се проодни, фрлени се 20 тони сол :pos:

Ајде синојка може изглеало драматично кога веело, ама сабајлево пред да го прочитам насловов глеам низ прозор 2 раце снег надвор, а овие па пишале улиците во Скопје се проодни :pos:
Ко којзнае каков успех да напраиле со 2 раце снег на улиците. Шо не имаше вакви наслови коа требаше да чекам 5ка саат време пред Нова Година... ?

Е па на ладното не им се дигал КУР(ир)ОТ. Сега на топлово им се дигнал и ќе мрчат:pos:

Јас не видов ниту жена а ниту завеани во клипов.Бутнаа дел од дрво и толку.Зошто не продужил да снима ?

Јас не видов ниту жена а ниту завеани во клипов.Бутнаа дел од дрво и толку.Зошто не продужил да снима ?

И јас не видов жена.
Туркањето дрва и чистењето на патот е одговорност на некаква организација за која ние плаќаме даноци и други одбивки со регистрација и патарини.А нив им било ‘ризик‘ да дојдат на местото и да си ја завршат работата.

И јас не видов жена.
Туркањето дрва и чистењето на патот е одговорност на некаква организација за која ние плаќаме даноци и други одбивки со регистрација и патарини.А нив им било ‘ризик‘ да дојдат на местото и да си ја завршат работата.

И да и не

10501932_10204963301914996_5852736073838479470_n.jpg

Kaj mene pozadi u dvor :D

И јас не видов жена.

Како прво,јас како што сфатив,тие биле луѓе од друга држава а не од МК.Сигурно они не се јавиле да бараат помош,а ко второ,јас видов само дел од дрво кое се скрши со едно свиткување и тоа беше тоа.Драматизираат повеќе отколку што стварно имале проблем.Ако стварно биле заглавени,немало да се одглават со буткање на едно дрво,туку уште ќе беа заглавени таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom