Снег

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.507
Поени од реакции
8.089
Околу 3 саат искачам од Капан Ан, додека да стигнам до кола имав слој снег на торбата за фото опрема. Снегулките беа до 5 сантима широки :) Додека да стигнам до дома намали во интензитет и во големина на снегулките. Татко ми ме тера да чистам снег по двор, ама ќе чекам да се стопи :)[DOUBLEPOST=1422777640][/DOUBLEPOST]
Let it snow, let it snow, let it snooooooow!
Let it Go, let it GO :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.669
Ебати снегот, колку кал да се направи по улициве.... тој пред Нова Година беше снегипол, коски да искршиш :anco:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Овој Давид циклонови, што направи? Си изнаврна дожд, па по малку снег, па пак дожд, па сега сонце и на крај, кашканици на секаде.

Посебно капењето од олуците ме нервира:rolleyes:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Најјакиот наслов го видов на курир сабајлево : Улиците во Скопје се проодни, фрлени се 20 тони сол :pos:

Ајде синојка може изглеало драматично кога веело, ама сабајлево пред да го прочитам насловов глеам низ прозор 2 раце снег надвор, а овие па пишале улиците во Скопје се проодни :pos:
Ко којзнае каков успех да напраиле со 2 раце снег на улиците. Шо не имаше вакви наслови коа требаше да чекам 5ка саат време пред Нова Година... ?

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.725
Поени од реакции
9.314
Најјакиот наслов го видов на курир сабајлево : Улиците во Скопје се проодни, фрлени се 20 тони сол :pos:

Ајде синојка може изглеало драматично кога веело, ама сабајлево пред да го прочитам насловов глеам низ прозор 2 раце снег надвор, а овие па пишале улиците во Скопје се проодни :pos:
Ко којзнае каков успех да напраиле со 2 раце снег на улиците. Шо не имаше вакви наслови коа требаше да чекам 5ка саат време пред Нова Година... ?
Е па на ладното не им се дигал КУР(ир)ОТ. Сега на топлово им се дигнал и ќе мрчат:pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Јас не видов ниту жена а ниту завеани во клипов.Бутнаа дел од дрво и толку.Зошто не продужил да снима ?

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.400
Поени од реакции
43.215

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Јас не видов ниту жена а ниту завеани во клипов.Бутнаа дел од дрво и толку.Зошто не продужил да снима ?
И јас не видов жена.
Туркањето дрва и чистењето на патот е одговорност на некаква организација за која ние плаќаме даноци и други одбивки со регистрација и патарини.А нив им било ‘ризик‘ да дојдат на местото и да си ја завршат работата.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
И јас не видов жена.
Туркањето дрва и чистењето на патот е одговорност на некаква организација за која ние плаќаме даноци и други одбивки со регистрација и патарини.А нив им било ‘ризик‘ да дојдат на местото и да си ја завршат работата.
И да и не

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
И јас не видов жена.
Како прво,јас како што сфатив,тие биле луѓе од друга држава а не од МК.Сигурно они не се јавиле да бараат помош,а ко второ,јас видов само дел од дрво кое се скрши со едно свиткување и тоа беше тоа.Драматизираат повеќе отколку што стварно имале проблем.Ако стварно биле заглавени,немало да се одглават со буткање на едно дрво,туку уште ќе беа заглавени таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom