Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа беше она замрзнат дождМене ова не ми личеше на снег
Колку е Надморска Височина на Валандово?снег и дожд ситно врнеше во валандово од сабајле.
Ти несакаш снег?Ви заврна? Ете вие што чекавте не седете на форумов, одете таму надвор сеа кршете главите.
Ти несакаш снег?
Конечно првиот снег и во Велес
![]()
Конечно првиот снег и во Велес
![]()
Јас пак ќе се радувам иако сум дете кое нема некои многу тешки работи јас ако падне снег со задоволство го чистам со татко ми многу ми е интересно да се врткам низ снеготСите што ми го бљувосаа homepage-от на facebook, и го отруја форумов со снегот (сега ќе заврне, прее врнеше ама малку, најавија снег, снек или снег сеедно, едвај чекам снег и слично), како и сите кои сакаат снег, им пожелувам истиот конечно да падне и да го заснегачи Скопјево, а и Македонија цела, и до толку да биде незгоден, што ќе им го поремети секодјевието.
Нека заради снегот ве избркаат од работа; заради снегот да паднете на испит; заради снегот да закасните дома, знаејќи дека Џон Тери е паркиран во дворот ваш и слично.
А претпоставувам зашто некои возрасни не сакаат снег требаш да го чистиш огнот дрва да купуваш сметки за струја 10000 денари и дргуи работи