Снег

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.664
Поени од реакции
59.607
Мене ова не ми личеше на снег

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Проба да вее, ама ништо. А допрва треба да на факс да идам, ако завее убав снег, ќе биде убаво. Ама ако заврне, запаличу пола града.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
снег и дожд ситно врнеше во валандово од сабајле.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.447
Поени од реакции
5.970
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ви заврна? Ете вие што чекавте не седете на форумов, одете таму надвор сеа кршете главите.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Сите што ми го бљувосаа homepage-от на facebook, и го отруја форумов со снегот (сега ќе заврне, прее врнеше ама малку, најавија снег, снек или снег сеедно, едвај чекам снег и слично), како и сите кои сакаат снег, им пожелувам истиот конечно да падне и да го заснегачи Скопјево, а и Македонија цела, и до толку да биде незгоден, што ќе им го поремети секодјевието.

Нека заради снегот ве избркаат од работа; заради снегот да паднете на испит; заради снегот да закасните дома, знаејќи дека Џон Тери е паркиран во дворот ваш и слично.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.447
Поени од реакции
5.970
Сите што ми го бљувосаа homepage-от на facebook, и го отруја форумов со снегот (сега ќе заврне, прее врнеше ама малку, најавија снег, снек или снег сеедно, едвај чекам снег и слично), како и сите кои сакаат снег, им пожелувам истиот конечно да падне и да го заснегачи Скопјево, а и Македонија цела, и до толку да биде незгоден, што ќе им го поремети секодјевието.

Нека заради снегот ве избркаат од работа; заради снегот да паднете на испит; заради снегот да закасните дома, знаејќи дека Џон Тери е паркиран во дворот ваш и слично.
Јас пак ќе се радувам иако сум дете кое нема некои многу тешки работи јас ако падне снег со задоволство го чистам со татко ми многу ми е интересно да се врткам низ снегот
А претпоставувам зашто некои возрасни не сакаат снег требаш да го чистиш огнот дрва да купуваш сметки за струја 10000 денари и дргуи работи

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
А претпоставувам зашто некои возрасни не сакаат снег требаш да го чистиш огнот дрва да купуваш сметки за струја 10000 денари и дргуи работи

многу претпоставуваш

Kajgana Shop

На врв Bottom