Изгледа беше она замрзнат дождМене ова не ми личеше на снег
Колку е Надморска Височина на Валандово?снег и дожд ситно врнеше во валандово од сабајле.
Ти несакаш снег?Ви заврна? Ете вие што чекавте не седете на форумов, одете таму надвор сеа кршете главите.
Шо е поентата да сакаш смрзната вода натрупана по пато и по сегде? И да не можеш да одеш како шо треба.Ти несакаш снег?
лажеш, тоа е од фрижидер или од лани!Конечно првиот снег и во Велес
![]()
Може да направиш ски патека за мравки сеа.Конечно првиот снег и во Велес
![]()
Јас пак ќе се радувам иако сум дете кое нема некои многу тешки работи јас ако падне снег со задоволство го чистам со татко ми многу ми е интересно да се врткам низ снеготСите што ми го бљувосаа homepage-от на facebook, и го отруја форумов со снегот (сега ќе заврне, прее врнеше ама малку, најавија снег, снек или снег сеедно, едвај чекам снег и слично), како и сите кои сакаат снег, им пожелувам истиот конечно да падне и да го заснегачи Скопјево, а и Македонија цела, и до толку да биде незгоден, што ќе им го поремети секодјевието.
Нека заради снегот ве избркаат од работа; заради снегот да паднете на испит; заради снегот да закасните дома, знаејќи дека Џон Тери е паркиран во дворот ваш и слично.
А претпоставувам зашто некои возрасни не сакаат снег требаш да го чистиш огнот дрва да купуваш сметки за струја 10000 денари и дргуи работи