Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Мавањето по таксиња е забавна ствар,посебно со снег.:pos2::pos2::pos2:

Да да дефинитивно добра рабоота.
За тие што сакаат да се лупаат со топки дождов заврши одлична работа.Убаво се праат топки.Али коа се враќаш накај дома гад да те фати.

Да да дефинитивно добра рабоота.
За тие што сакаат да се лупаат со топки дождов заврши одлична работа.Убаво се праат топки.Али коа се враќаш накај дома гад да те фати.

Пеер у аеродром,не врнеше дожд.Туку врнеше замрзнато нешто.Ко град али ситно.Ни ја незнам шо беше у пичку матер.Овие викаа замрзнат дожд,али ја не се разбирам у тоа метеоролкшките изрази.

обожавам снег во овј период само да трае до василица инаку утре идам да шетам вакво нешто не се пропушта ова е ЗДРАВЈЕ!

обожавам снег во овј период само да трае до василица инаку утре идам да шетам вакво нешто не се пропушта ова е ЗДРАВЈЕ!

ееее друже малце касниш али ај се надевам добро ке поминеш на шетња... еве на пример у скопјево си наврна топ снег.. па прееска фати да врне замрзнат дожд... сеа девојката ја однесов до дома и глеам надвор ем дожд врне ( МАЛЦЕ ) ем све е топи...
убав е снегов додека не почне да се топи да се лигави и кашави... сеа дожд малце и биче весеље.. уше да паднат под 0 температури и да замрзне се ке биде право весеље....
то је то.. било је лепо док је трајало

Скопје дожд врнит? Гледам на интернет температура -1 а дожд врнит хмммм

и во Велес врне дожд и тоа сеа се засилува...сеа се прибирам каша попара е по улицине...:wtf: :pov:

Во Охрид ќе се удавиме, ПРЕМНОГУ ВОДА има по улицата

:( Битола...
30tigsi.jpg

Vo Tetovo ima malce sonce....se nadevam deka nema da go topi snegot....sto ubavo vreme e :)

Обожавам снег, но мразам кога после снег ќе заврни дожд. Ептен гнасно

кај нас се е бело и ного убаво слики најкасно до вечер евентуално утре:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom