Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Како ми беше стемнато мене коа одев на работа, ни снег ни ѓаоли не видов. :pos2:

Мајтап на страна, ама да бе ми мирисаше на снег сабајлево. Ама низ градот нема снег. Дожд само.
Нека заврне, сакам да си облечам флаерка и цокули :icon_lol:

Не забележав снег деновиве... ...всушност не забележав доста работи деновиве, но... ...-но!

Се надевам дека првиот снег годинава ќе падне што поскоро... Како мал му се радував ептен, сега ми дава ептен позитивна енергија кога го гледам како паѓа (ама тоа некаде до кај јануари, оние снегови што доаѓаат февруари или март ептен ме нервираат, како претходнава зима).
Покрај тоа веќе и дождов деновиве ми оди ептен на нерви.

Многу сакам сенг ама сега врне дожд па после снег и коа ке се направи САЛАТА мн. се нервирам....

Прочитав утре ќе паднело снег, едвај чекам :) Обожавам снег :)
images
images

Snowboard%20Apple%20Desktop%20Winter%20Snow%20Sport.jpg

snow_path5688.jpg

Убаво е да заврне снег, ама после кога ќе стане каша....... тешко нас:nesum:

Не би требало да падне снен, веројатно само по планиниве. Мрзам снег!! САкам летооооо

Добро ќе е да не зашлака 2 дена нон-стоп да врне,е тек после ќе биде интересно :)

Добро ќе е да не зашлака 2 дена нон-стоп да врне,е тек после ќе биде интересно :)

Тоа мислам дека не е многу изводливо, ма да со оглед на тоа што времево се менува како расположение на жена во ПМС, се е могуЌе. :icon_lol:

Ма и да заврне снег тешко дека ќе држи..Ептен за никаде е надвор..Ништо од бизнисот за снег овој пат :)

Во Тетово почна да врне, ама измешано е со дожд... :/ Ништо, треба на суво да си наврне убаво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom