Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
немај гајле лејди само шо ке престане да врне ке се стопи.. не е добар снегов.. се топи брзо а и најавуваат дожд.. така да.. би хепи ајде насмеј се :)

Благодариме многу на оваа прекрасна информација.
Навистина ме израдува. :) :) :)

ааа... колку убаво добро утро ми посака снегов.
I think I am going to be happy today :)
Едвај чекам да излезам надвор!

ИМА СНЕГ И ВО СКОПЈЕ ЈЕСССССССССССССС.ФАЛА БОГУ!!!!!!!!

Благодариме многу на оваа прекрасна информација.
Навистина ме израдува. :) :) :)
е мило ми е шо те радува.. ама ја стравувам после сето тоа да не замрзне.. е тогаш верувај нема ни ти да бидеш среќна ни јас.. ни тие шо го сакаат снегот ни тие шо го мразат.. заебана работа е мраз.... ја на снегов се извртев со кола пред саат време камо ли на мраз.. ОМГ несакам да помислам шо се може да се деси :)

е мило ми е шо те радува.. ама ја стравувам после сето тоа да не замрзне.. е тогаш верувај нема ни ти да бидеш среќна ни јас.. ни тие шо го сакаат снегот ни тие шо го мразат.. заебана работа е мраз.... ја на снегов се извртев со кола пред саат време камо ли на мраз.. ОМГ несакам да помислам шо се може да се деси :)

Предходно кога имаше снег .. пред некое извесно време кога замрзна скоро се.. се враќав од гости .. и кај зградите дека се 4 .. ако ги знаеш тие новите во Карпош кај слаткарница Апче .. таму си ја скроив судбината :) :kesa:

Tetovo e se belo...ima nekae 10-12 cm sneg,a i prodolzuva da pagja sneg mnogu obilno :)

охрид не врни веќе почнува да се топи снегот :tapp:. Ама има доста снег ајде одам да напрам некоја фотка.

Ај нека си продолжи да врне за вечер да си направам ноќни фотки

снег има ама ќе се стопи до утре како што ми изгледа :toe:

Утрото кај 8 кога станав, имаше 10-12 cm. Сега се топи ненормално. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom