Не, туку моите ми пренесоаГарант на газиена лампа го пишуваше постот![]()
Затоа вон местото на живеење не се трга без полн резевоар и никако не се дозволува да падне под половина посебно зимно време, али познавајќи го македончето за да заштеди некое литро бензин не на дрва туку и на гуми ќе се греат.Не, туку моите ми пренесоа
Иначе има многу заглавени возила на Пресека и Кичево, по тоа што разбрав немале веќе ни гориво во автомобилите и запалиле оган на патот. Катастрофа, еден снег го немаме дочекано спремни.
Не знам јас стварно, еве од 4 сатот е колоната закочена, колку бензин е потребен за 5 сати работа на колата?Затоа вон местото на живеење не се трга без полн резевоар и никако не се дозволува да падне под половина посебно зимно време, али познавајќи го македончето за да заштеди некое литро бензин не на дрва туку и на гуми ќе се греат.
Прилеп не прекина, салам накалапиВо тек градење голем снежен п*нис
![]()
Предновогодишната позитивна атмосфера само што рипна над очекуваното
Едит: А и здрав снег, мамата, само што осетив на лице ко' воз да ме удрил, ова е снег не ко' оној кинескиот лани, фрлаш топка пред лице ти се распаѓа во прав.
Зависи од колата но обично потрошувачката во место со минимална гас доволно за да работи моторот е 15 до 25 % од потрошувачката на 100 км , или од 900 мл до литар и половина некој и два,ова за лесни возила.Не знам јас стварно, еве од 4 сатот е колоната закочена, колку бензин е потребен за 5 сати работа на колата?