Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може и да не остане мистерија. Има луѓе кои не сакаат да им тежат некои нешта на совест и еден ден ќе кажат се. Никој разумен не верува дека тоа беше несреќен случај. Многу нешта посочуваат дека атентатот беше извршен од Србите.Абе го средија човекот и пошто веке никој не му се замара неговата "случајна" смрт ќе остане мистерија
Може и да не остане мистерија. Има луѓе кои не сакаат да им тежат некои нешта на совест и еден ден ќе кажат се. Никој разумен не верува дека тоа беше несреќен случај. Многу нешта посочуваат дека атентатот беше извршен од Србите.
Mislis ili znaes???
I na osnova na sto iznesuvas takvi tvrdenja???
Daj nekoja teorija zosto Srbite bi im odgovaralo da go ubijat Boris Trajkovski??
Допрва ќе се откријат многу нешта. Ако јас знаев, ќе ја разоткриев мистеријата
Јас само напишав тоа што сум читал. Борис Трајковски беше силна личност, човек кој одлично ја водеше државата, а некои не сакаа Македонија да биде силна држава, туку сакаа вечно да ја држат под своја контрола, а се знае под чија контрола била Македонија и донекаде се уште е. Местото на несреќата се знае на чија територија беше.... Ајде, да оставиме тие кои знаат да ги разјаснат нештата. Но, не треба да го заборавиме случајот како „несреќен случај“ и треба да бараме да се разјасни и тие кои се одговорни да си ја понесат казната.
Дека знам што зборувам огромна улога игра податокот дека во БиХ има српска творевина наречена Република Српска. :helou:deka ne znaes sto zboruvas ogromna uloga igra podatokot deka avionot e padnat na teritorijata na federacijata na BiH.
Јас не ни кажав дека го дадов одговорот. Ако го знаев одговорот ќе го кажев таму каде што треба, а не на форум. Јас само начнав нешто за коешто се шпекулира (меѓу сите други останати шпекулации), и штом е нешто мистерија треба да се разгледаат сите можни сомнежи за да се разоткрие истата.
Дека знам што зборувам огромна улога игра податокот дека во БиХ има српска творевина наречена Република Српска. :helou:
Јас овој настан навистина го сфаќам како многу сериозен и токму затоа сакам да се разоткрие, за да видиме кој е наредбодавателот и извршителот.
се зборува дека убиството го нарачале БЦ и ЉГ
ваши мислења?????
е шо работеше Борис против европа жити мене?
Борис беше човек на ЦИА и се закануваше дека ќе обелодени важни информации.Во тој момент на Вујко Сем подобар му се чинеше БЦ и го избра него,а Борис бише убиен од страна на војниците на Вујко Сем.
Сега,БЦ му спрема атентат на Гвујо и затоа слета авион на ЦИА пред некое време да го извести Гвујо да си седи мирен и да не дига тензии.
Сега ќе видиме што ќе биде со БЦ.
б.ц. да не му е внук на буш ...хахаха па излезе толку способен,,,, председателот Борис Трајковски ... неговата смрт ке остане мистерија како и многу други а за вмешаноста на наши политичари ,па жалните немат капацитет ни состанок да организираат а камо ли атентат. искрено жално човекот беше еден од ретките кои се грижеа колку толку за државата .... нека му е лесна земја