Смешни СМС

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
jas kradec na kokoski i jajca a ti sudija... me fatija, ti za kokoskite me osudi a za jajcata me pomiluva:music3: :music3:

prasence praznoglavo jedi da budes zdravo. Jedi prase puno dinja da budes lepa svinja.Ko od neke dobre rase a ne samo glupo PRASE!!!

God coke, God made pepsi, God made ME so damn sexy! God made rivers, God made lakes, God made U well we all make mistakes

kada te slome samoca i tuga, kad pored tebe nemas dobrog druga, kad si sam i sve se oko tebe rusi, poslacu ti K***C a ti ga popusi!

Nadvor vrne sneg mene Ku**v mi e mek, celiot mi mrzne se plasam da ne mi smrzne, sea baram kaj da go stoplam, pa zatoa tebe kje ti go opnam!

Tonchie напиша:
Rozes are red, violets are blue, i thought i was ugly but than i saw you!
Imas i uste edna varijanta:
Roses are red,violets are blue,Frankenstein is ugly,but what the hell happened to you!?

Roses are red,violets are blue,most poems ryhm,but this one doesn't!

Sanjao sam te sinoc kao kocku secera ali posto ja volim secer u prah morao sam te tucat celu noc.:)

Koi 4 zemji se slicni na PICKA:ANGLIJA-sekogas e vlazna;GERMANIJA-podelena e na dva dela;RUSIJA-cesto e krvava i SRBIJA-sekogas si go bara.:)

Kad si tuzan i kad mislis da nista ne vrijedis,kupi si jedan veliki prezervativ i navuci ga na sebe,tako da i drugi vide da si i ti neki ku*ac!!! :)

Избањај се, исчешлај се, дотерај се, вечер ќе дојдам да те земам!
Господ.

ceskaces se i tamo gde te nikada nije svrbelo! Buva

e aj nasmejte se sea na kretenskava poraka ako smeete :)

Po statistikata na MOBIMAK/ KOSMOFON 10 000 luge vo momentov spijat 1 000 si cepkaat vo nosot 500 se seksaat a samo 1 budala ja cita porakava.

Drzi go cvrsto, pazi da ne ti se lizne, zatresi go dobro. Tresi dodeka ne pocne da prska, a beloto obavezno probaj go zatoa sto sekoe sampanjsko e poinakvo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom