Смешни надгробни плочи.

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување
алелуја овие не се саглам :vozbud: бандашот е најјак:vozbud:

Имаше кај нас една надгробна плоча не можам само сликата да ја најдам. Чоекот фино лепо си пишал епитаф; Благодарам што дојдовте, извинете што не можам да станам да ве пречекам... И исто така не знам у која земја видов имаше на надгробна плоча напишано : првпат легна сама :vozbud:

46680_3_468.jpeg

X ZIBIT UMRE???

PS Цвеќето е од црчугата со opelot, шо и стави extra 15" IN THA TRUNK :pishtoldz

Имаше кај нас една надгробна плоча не можам само сликата да ја најдам. Чоекот фино лепо си пишал епитаф; Благодарам што дојдовте, извинете што не можам да станам да ве пречекам... И исто така не знам у која земја видов имаше на надгробна плоча напишано : првпат легна сама :vozbud:

Хахахахах:pos2::pos2:

Ама најјак епитаф:

WHY SO SERIOUS:toe:

46680_3_468.jpeg

X ZIBIT UMRE???

PS Цвеќето е од црчугата со opelot, шо и стави extra 15" IN THA TRUNK :pishtoldz

Westcoust tribune to Xzbit. Сигурно има 17 инчен монитор со спотовите на Х, вуфери и Сони Плејстејшн плус.

леле еј...дарк кинг шо напрај со сликите...xD

Тоа е јако..

Јаки се сите ама највеќе ми се допадна"TITMAN" хахахахах!!!! :salut::salut:

прв пат легна сама.....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: дали и последен... не знајме:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom