Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
10408592_758525124267934_4648701080597356459_n.jpg

Па тоа ти е исто кога ние ги мешаме Летонија и Литванија,две земји кои се соседи,многу блиски народи и многу слични меѓу нив и плус првата буква од името му е иста..плус ионака скоро 80% од Европа појма нема кој се Македонија и Црнагора па нив не му игра некоја улога дека не смешале

Држави од Европа се јеботе не држави од Средна Америка ептен треба да си труп да не ги знаеш европските кои се меинстрим

Држави од Европа се јеботе не држави од Средна Америка ептен треба да си труп да не ги знаеш европските кои се меинстрим
Поготово па ако си играл менаџер :D

Човече, ја на 14-15 години ги научив сите земји и сите знамиња у светов, и тоа исклучиво од менаџерот :ROFLMAO:
И после некој ќе каже губење време било...:kafence:

Брат, западњаците не се замараат за нас бе, мислам на овој дел од Европа. Ги боли кур, они си гледаат за себе, сигурно не учат у школо географија за планини и реки у источна европа и југоисточен балкан. Тоа само кај нас го има. Ме заболе кур која река тече низ Гензбреаијсдфунген на пример.

^ 90 посто од младиве засилувања на Челзи како Какута и МекЕхран за 70 години на клупата на Челзи вака ќе бидат :D

На Алвес испадна дека агент му е бившата жена :lolzz: и репликава подолу

She's currently trying to secure a deal with Shakhtar Donetsk.

:lolzz:

Едноставно не ги интересира луѓето како нас што не не интересира тука кој се Летонија/Латвија и Литванија..јас лично ги знам ама 80% од Македонија врска нема кој се,така и сите други Европски држави си гледаат за себе и ги знаат само соседите околу нив..и секако гигантите Англија,Франција,Германија.....замисли во Украјна и Унгарија врска немаат која е Македонија и кај се наоѓа..не пак големите земји..што фактор сме ние тука пак да не знаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom