Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што ме следат на фејсбук знаат дека човечево ми станува редовен лик сезонава

FEVAZb9.png

nMA9KdT.png

Поразиве на Јунајтед го будат Да Винчи во рандом член :vozbud:

:pos:

Екипи од Јапан а игравме со Реал, Рома, Интер, Ливерпул, Валенсија и Галакси.

Ја тепал Костарика, а баш неа не ја тепа, играа пенали, а ги тепа Шпанија, Бразил, Чиле, Мексико.. ако, ако, битно да се пише нешто. :ROFLMAO:

Ја тепал Костарика, а баш неа не ја тепа, играа пенали, а ги тепа Шпанија, Бразил, Чиле, Мексико.. ако, ако, битно да се пише нешто. :ROFLMAO:
51251803-jpg.95456

Еве јавно се извинувам што мислев дека ја победиле веле силата наречена Коста Рика а уствари нерешено да ти одиграле :(

Исто се извинувам што не сте ги тепале екипи од Јапан туку сте ги тепале веле силите Галакси,Валенсија и Интер.

Еве јавно се извинувам што мислев дека ја победиле веле силата наречена Коста Рика а уствари нерешено да ти одиграле :(

Исто се извинувам што не сте ги тепале екипи од Јапан туку сте ги тепале веле силите Галакси,Валенсија и Интер.
E така.

Нас не тепаа на пенали, така да не не рачунај нас [emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk

На секоја слика против нив плачат еј, колку им е бедно :pos:
Баш нема врска, јас и лајкови стискам, лани и сами си правевме заебанции на наша сметка, ама кога нешто нема смисла - нема смисла. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom