Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.558
- Поени од реакции
- 26.682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се пези бе.....Треба од самиот себе да ти е срам шо пишуваш вакви глупости
![]()
Ако минатата гледале кај Меси сега е на ред кај Роналдо да гледаат
давеник и за сламка се фаќа ако ме разбираш што сакам да кажамМорам овде пошто нема тема за идиотски, жални, дебилни, кретеноидни фудбалски муабети:
Igor Filevski
Ова Германија-Шпанија 8:1 ич не го разбирам, ни по основ на фудбалери. Да беше Бундеслига-Ла Лига 8:1, може. А да не почна ЕП или Светско?
Бонус:Морам овде пошто нема тема за идиотски, жални, дебилни, кретеноидни фудбалски муабети:
Igor Filevski
Ова Германија-Шпанија 8:1 ич не го разбирам, ни по основ на фудбалери. Да беше Бундеслига-Ла Лига 8:1, може. А да не почна ЕП или Светско?
Бонус:
Igor Filevski
Ми текна на една случка кога бев 8 одделение. КвинсПР го победи Партизан 6:2. Беше лудо. Дојде реваншот на ЈНА и.. Тонч. Партизан победи 4:0
Роземберг е овој што му вратил, ѕверБонус:
Igor Filevski
Ми текна на една случка кога бев 8 одделение. КвинсПР го победи Партизан 6:2. Беше лудо. Дојде реваншот на ЈНА и.. Тонч. Партизан победи 4:0
--- надополнето: 25 април 2013 во 01:19 ---
Уште 1 бонус, дајте ако некој го знае дечково да му изградиме 1 споменик у Ск, и онака ги има на секој чекор
Darko StevoskiМене ми текнува на една друга случка кога бев втора година средно. Баерн го победи Спортинг на гости со 0-5. Беше лудо. Дојде реваншот на Алианц и ..........Баерн победи 7-1