Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:

Adil Rami: "Nakon finala Svjetskog prvenstva predsjednica Hrvatske mi je rekla 'lijepi brkovi', na što sam ja odgovorio 'volim Mikonos' (grčki otok)."

"Ne znam zašto, ali uvijek miješam Hrvatsku i Grčku. Zatim me je Olivier Giroud pogledao i rekao 'jesi li glup? Mikonos je u Grčkoj'."

Бонус коментар под постот: " I ja uvijek mjesam Francusku I Afriku" :pos:

Jedna od najprepoznatljivijih fotki engleskog fudbala je upravo ona na kojoj Vini Džons hvata za skrotum Pola Gaskojna dok ovaj šišti kao ekspres lonac na trojci.

E pa Gaza je ceo taj njihov duel opisao u svoj bigrafiji ’Gazza: My story’, a mi prenosimo:

Sećam se da sam bio bolestan pred tu utakmicu. Čuo sam priče o Viniju a on je izgledao masivno. Privukao sam pažnju fotografa a onda mi je prišao Vini i rekao:’Ja sam Vini Džons i ja sam jebeni cigan. Danas smo samo ti i ja debeli, samo ti i ja.’ Udarao me po celom terenu, čak i kada bi otišao da izvede svoj čuveni dugi aut šaputao bi preteći ’Idem da izvedem aut, a onda se jebeno vraćam!’

A onda je stao ispred mene čekajući da se izvede slobodan udarac, uhvatio me za muda – vrištao sam kao lud, ali niko nije primetio. Onaj ko je ovo uslikao mora da je zaradio bogatstvo, slika je postala jedna od najpoznatijih u svetu fudbala!

Srećan rođendan čika Vini FB_IMG_1546758221515.jpg

Го испрозивале зашто јадел позлатен стек од $1000, иако, и да не јадеш нешто такво, нема да излезеш од ресторанот со сметка помала од $500. E сега, пцовките кога ке ги преведеш на балкански јазик, ко Салихамиџиќ да му ги пишувал.

Мајка, баба, пукнат кондом, фамилијарно стебло. :pos:

Сељо.

Only 90s kids will remember this
48052485_386322185498621_9045607871663833088_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom