Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување

CjiKgb5UoAAz1L_.jpg

CjeVCkFUkAATVjw.jpg:large

Chelsea legends...

сеа фали и слика како зидан станал играч звезда па после тренер кој освоил лига на шампиони а Ливерпул сеуште нема освоено ПЛ

Во ретроспектива гифов е смешен:
tumblr_n2631mvYuD1t6142fo1_400.gif
Да смешно е тоа што ви беше најуспешниот менаџер во историјата, а вие притоа двапати го избркавте како куче. Никогаш не криел дека Челзи му е во срцето, незнам што е смешно?? Да добиеше понуда од Јунајтед, дури ви беше менаџер, притоа сам да си дадеше отказ за да дојди на Олд Трафорд, да ќе беше гифов смешен.

Да смешно е тоа што ви беше најуспешниот менаџер во историјата, а вие притоа двапати го избркавте како куче. Никогаш не криел дека Челзи му е во срцето, незнам што е смешно?? Да добиеше понуда од Јунајтед, дури ви беше менаџер, притоа сам да си дадеше отказ за да дојди на Олд Трафорд, да ќе беше гифов смешен.
Смешно е тоа што лесно се тригернуваш :D

А и не знам како човек што се бори за опстанок може да се смета за избркан. Секој нормален тоа би го сметал за неуспех. Ама добро, ајде ви посакувам и вие слични резултати да имате :D

А смешно е и што се сфаќаш сериозно. Сигурно вака со висок тестостерон враќаше и на сликине со Фабрегас кога го бакнуваше беџот на Арсенал па потоа и беџот на Челзи? Или тогаш смешно беше пошто не беше Јунајтед у прашање?

Дајте бе малце релаксирајте се, срамота е у оваа тема се да сфаќаш сериозно..

Еве сега ќе цитирам друг пост да ти покажам како делуваш со постов

КАКО НЕ! ОБЛАК Е ЧОВЕК А ОВА Е СНЕШКО! АЈ ТЕБЕ ДА ТЕ ВИДАМ БРАНИ ПЕНАЛИ ВО ЛШ!! НЕ МОЖЕШ А? Е ПА ГЛУПО Е КАКО КРЕТЕН ДА СЕ ИСМЕЈУВАШ СО НЕКОЈ УСПЕШЕН ЧОВЕК! АЈДЕ ТИ ДА БЕШЕ ИКЕР КАСИЉАС МОЖЕБИ ЌЕ ТИ БЕШЕ ДОЗВОЛЕНО ДА СЕ ИСМЕЈУВАШ СО ОБЛАК А ВАКА ОС НЕКОЈ ПОУСПЕШЕН ОД СЕБЕ НЕ МОЖЕШ!

Сфаќаш сеа? :D

Смешно е тоа што лесно се тригернуваш :D

А и не знам како човек што се бори за опстанок може да се смета за избркан. Секој нормален тоа би го сметал за неуспех. Ама добро, ајде ви посакувам и вие слични резултати да имате :D

А смешно е и што се сфаќаш сериозно. Сигурно вака со висок тестостерон враќаше и на сликине со Фабрегас кога го бакнуваше беџот на Арсенал па потоа и беџот на Челзи? Или тогаш смешно беше пошто не беше Јунајтед у прашање?

Дајте бе малце релаксирајте се, срамота е у оваа тема се да сфаќаш сериозно..

Еве сега ќе цитирам друг пост да ти покажам како делуваш со постов

КАКО НЕ! ОБЛАК Е ЧОВЕК А ОВА Е СНЕШКО! АЈ ТЕБЕ ДА ТЕ ВИДАМ БРАНИ ПЕНАЛИ ВО ЛШ!! НЕ МОЖЕШ А? Е ПА ГЛУПО Е КАКО КРЕТЕН ДА СЕ ИСМЕЈУВАШ СО НЕКОЈ УСПЕШЕН ЧОВЕК! АЈДЕ ТИ ДА БЕШЕ ИКЕР КАСИЉАС МОЖЕБИ ЌЕ ТИ БЕШЕ ДОЗВОЛЕНО ДА СЕ ИСМЕЈУВАШ СО ОБЛАК А ВАКА ОС НЕКОЈ ПОУСПЕШЕН ОД СЕБЕ НЕ МОЖЕШ!

Сфаќаш сеа? :D
К.р ми е двор ми е така викаат :D Наш е сега Мурџо, така да патете смртници! :vozbud: Ако согледаш подобро, ти се тригернуваш. Пошто вас ви е криво моментално не нас.
Сфаќаш сега? :love:

Која петарда е овој Корден.

Тоа и си го помислив кога го гледав прееска хајлајцот, премног потсеќа на оној Бекам-Роналдо пас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom