Smallville

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу едвај ја чекам епизодава. Ќе биде доста интересна. Очекувам голем камбек на Лана, од претходната епизода се гледаше дека доста се изменила, исто така развивањето на моќите и злобата кај Дејвис кој мислам дека ќе биде еден од најголемите непријатели на Кларк после Лекс Лутор. Исто така Лоис се позаинтересирана за црвено-сината дамка од сликата (Кларк Кент:))... Се надевам дека нема да биде последна сезона иако има уште епизоди од оваа сезона.

Ауу едвај ја чекам епизодава. Ќе биде доста интересна. Очекувам голем камбек на Лана, од претходната епизода се гледаше дека доста се изменила, исто така развивањето на моќите и злобата кај Дејвис кој мислам дека ќе биде еден од најголемите непријатели на Кларк после Лекс Лутор. Исто така Лоис се позаинтересирана за црвено-сината дамка од сликата (Кларк Кент:))... Се надевам дека нема да биде последна сезона иако има уште епизоди од оваа сезона.
mislam deka posledna ke bide no sepak ne se znae.....

mislam deka posledna ke bide no sepak ne se znae.....

Јас прочитав негде дека новиот тим на продуценти кои почнаа со работа оваа сезона (8. сезона) сакаат да ја продолжат серијата со најмалце уште 1 сезона (да има најмалце 9. сезони).

Најдобра серија што сум ја гледала 9 цели сезони и 11 епизоди од 10 сезона за еден месец ги изгледав LOL хахаха.

Ја сум на 9та сезона 3та епизода почнав да ја гледам пред 2 месеци..Инаку серијата е супер...

Уште малку и Супермен конечно ќе се појавит во полно светло хехе... Интересен ќе бидит крајот :vozbud:

WOOOW какво ФИНАЛЕ :vozbud::vozbud:
Дефинитивно ова е најдоброто финале што досега сум го гледала. ОДЛИЧНО!!!!!!!!!

--- надополнето ---

и дефенитивно ќе ми недостигат Smallville :(
Ама зато ќе почнам да си го гледам пак хахахаха

И јас штотуку ја догледав цела серија и мене жал ме фаќа се приврзав за личностите :( ... уф... има сезона 11 ама е стрип и си го читам сега него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom