Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој идеја каде можам да го најдам овој модел на слушалки во Македонија.
![]()
http://www.amazon.com/Grado-Prestige-SR-60i-Padded-Headphones/dp/B0006DPMU4
Тешко
@ Топик, ги користам следните прекрасни слушалки,
![]()
Поклон беа од колегите на некој начин инаку знам дека за таа цена (120 долари) можев да си купам поквалитетни слушалки, но во секој случај се подобри од тие што ги користам сега од Нептун за 500ки Филипс.Како веќе релативно искусен од поглед на аудио опрема и слично, веднаш ќе ти кажам да не се секираш многу многу за слушалките кои си ги изгубил од Bose, несакам да делувам снобски, ама производите на Bose се релативно послаби од 95% од моделите на конкурентите кои можеш да ги најдеш за иста цена...прецент бренд.
Кажи ми закаква намема ќе ти бидат идните слушалки, и каква музика слушаш, зошто се одлучи за Grado?
Ех, колку сакам уште да ценам слушалки само според тоа дали ме болат ушите од нив. Што ми требаше да се заебам квалитетни да си купам еднаш.....Сум земал едни вчера од една книжара 285 денари,абе незнаете шо слушалици се ушите ми уживаат коа ќе ги стаам(а и звук супер вадат),а претходно користев едни од анхоуч као добри биле жими куров 2 саати после носење ушите ме болеа...
--- надополнето: 14 март 2012 во 21:33 ---
![]()
--- надополнето: 14 март 2012 во 21:33 ---
исти вакви
Psyside рече дека е голем фан на Sennheiser. Веројатно ги знае многу добро. Sennheiser HD 800.