Слушалки

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за слушалки мали за во уво до кај 500 ден максимум? :unsure:

Не можеш да најдеш нешто екстра за тие пари, ама оди имаш во АМЦ за 500 Филипс, се солидни за тие пари

Дали се продаваат оние HTC слушалки што одат со телефоните јас имам desire x оригиналните вадеа совршен звук

Дали се продаваат оние HTC слушалки што одат со телефоните јас имам desire x оригиналните вадеа совршен звук

На ХТЦ со секакви вади феноменален звук, јас купив Филипс 1400 денари кај мене на галакси с2 вади солидно, ама кога ги стаив на ХТЦ како овој твојот .. страшна работа

Ќе најдеш ама просек плус и лесно се расипуваат 2-3 месеци и толку.
Јас во моментов овие ги користам и сум задоволен од перфорамнсите. Прилично чист звук со длабок бас и што е најбитно (и ти препорачувам да обрнеш внимание) имаат удобни гумички кои се прилагодуваат добро на увото и не даваат да влегува шум од надвор и не испаѓаат при трчање.

Но после 6 месеци почнав да осеќам прекинување на звукот што е нормално за овој тип на слушалки, само што овие издржаа повеќе од преходните модели.
Сега за сега покрај тие маани уште тераат но за некој месец планирам да ги заменам со овие.

Последно уредено:
Сега гледам има огромен избор на сајтот на Нептун со пристојни цени

A на ebay не може да се најдат некој солидни за цената шо нема да се расипат за 2-3 месеци? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom