Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
А јас мислев дека сте хуман народ и сакате правда, затоа сте ги прифатиле овие две работи, а се било за интерес...
А вие пак еден хуман народ, па за правда да не збориме, само ако е наменета за Албанците, другите нек умрат.

Лелеее гледајте Само Вистина. Апасиев го посра на Пеџа дебелиот, ваква емисија одамна не сум гледал.
Автоматски споено мислење:

Да ја оставиш таа празна воденица без зборови навистина треба махер да си хехехех.

Лелеее гледајте Само Вистина. Апасиев го посра на Пеџа дебелиот, ваква емисија одамна не сум гледал.

Da....poretko gledam debati...no ova beše intelektualno ribanje taka što debeliot sin na sovetnikot na SDS....nemožeše ni da bekne

Da....poretko gledam debati...no ova beše intelektualno ribanje taka što debeliot sin na sovetnikot na SDS....nemožeše ni da bekne

Ја пропуштив дебатата (поточно, го пропуштив Апасиев...), така ако имаш линк од „Ју туб„, за емисијата, стај го веднаш...

Го продадоа духовното за материјалното,останаа без двете.
Следува турбулентен период.

Уште утре требада почекаме Макрон да биде притиснат пошто не е негова унијата како сака он, да дозволат само со Македонија почеток на преговори. да се раздвоиме од Албанија ако треба. Барем да не излеземе колатерална штета.НЕ МОЖЕ нда не лажат како деца ни рекоа дека требаше Јуни но Заради Бунддестгот беше одложено. И оставија за Во Октомври да ни дадат датум.И рекоа дека Меѓувладината ке започне крајот на годината.Нека идат со Македонија методологија и преговори.

Уште утре требада почекаме Макрон да биде притиснат пошто не е негова унијата како сака он, да дозволат само со Македонија почеток на преговори. да се раздвоиме од Албанија ако треба. Барем да не излеземе колатерална штета.НЕ МОЖЕ на лажат како деца ни рекоа дека требаше Јуни но Заради Бунддестгот беше одложено. И оставија за Во Октомври да ни дадат датум.И рекоа дека Меѓувладината ке започне крајот на годината.Нека идат со Македонија методологија и преговори.
кажи причина зошто МКД заслужи да стане членка на ЕУ, каква економија и економски реформи нуди за пример, дали се надевавме дека старата дама ќе не земи во скутот како милениче и ќе ни даде да цицаме колку сакаме и ќе ни угодува по секакви материјално економски прашања , ќе ни дава неповратни милијарди кредити и ќе живееме царски со малку труд...........земјо дембелија не заслужуваш да постоиш

Уште утре требада почекаме Макрон да биде притиснат пошто не е негова унијата како сака он, да дозволат само со Македонија почеток на преговори. да се раздвоиме од Албанија ако треба. Барем да не излеземе колатерална штета.НЕ МОЖЕ нда не лажат како деца ни рекоа дека требаше Јуни но Заради Бунддестгот беше одложено. И оставија за Во Октомври да ни дадат датум.И рекоа дека Меѓувладината ке започне крајот на годината.Нека идат со Македонија методологија и преговори.
A ти навистина мислиш дека Макрон е проблем? Значи тоа е политика мора некој да глуми добар некој лош. Сега е Макрон утре ќе биде Холандија, задрутре друг и така се тоа синхронизирано за будали како нас.

... јас имам горчина во устата од блокадата на Франција...
Јас многу сум и благодарен на Франција, која не замижа од безаконието и нахалноста што владее кон/ и во Македонија.
Впрочем и има многу добри мајтапи:

постојат и други примери.
По повод вчерашниот ден, со восхит проследив еден огномет во Скопје.

Демек ги изблефирал. Уствари си излажал. По стоти пат

Искрено ме боли бен ХУР за влезот во ЕУ. Се’ додека овој бесрамник и преварант не се тргне од власт, од таа земја незнамкакодајавикамвише не бидува ништо.

И нека си го земе метросексуалецот Димитров со себе!

Me interesira samo edno, za kolku pari glumis budala, cisto onaka da znam dali se isplati da se brukas na vakov nacin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom