Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Харесвам този слад'к Тимони. Това показва, че тој е европејски човек .....
Kaj komunjarite nema poimi kako mislenje, voglavnom se dve glavni kategorii, kolektivna hipnoza i ednokletocni osobi so iq <1 so nemaat potreba od istata.ЗЗ и северџаните мислеа мењаваме идентитет и одма ЕУ влегуваме. Ретарди беа, ретарди си останаа.
Каква патетика, се исмевате со моменталните функционери, вакви биле, такви биле, ова знаеле, она не знаеле, а да се потсетиме малку за оние функционери кои владееа со државава цела декада претходно ... прв на списокот Влатче Ѓорчев репастиот вечити студент, Миле Јанакиески кој не научи дури ни литературно Македонски да говори, Гоца Бркот, Ставрето, Владимир-Хипото, па дури и Грујо рапидно напредуваше во образованието откако веќе беше на функција (министерска или премиерска сеедно), да не говориме па за Милошовци, Стевананџијовци, Рангеловци и други, се интелектуалец до интелектуалец, паметњаковци, им тече мозокот низ ушите !
Па што не кажеш порано бе, еве јас длабоко се извинувам што се исмевав со моменталните интелектуални величини кои се на власт. Ветувам дека нема да ми се повтори, само не кажувај во штаб, сепак сакам да ми ја асфалтираат улицата и да ја подобрат канализационата мрежа.очаен обид за релативизирање
И како тоа мени фактот на самоопределба ?[DOUBLEPOST=1561393722][/DOUBLEPOST]Ти се молам... Кога и ден денеска кај добар дел од интелектуалците , за обичен народ да не зборувам, се зборува дека македонскиот е диалект на бугарскиот јазик, не ни зборувајте за самопределби и европски вредности.
Чисто за илустрација колку тоа некултурно звучи, никој не вели дека хрватскиот е диалект од српскиот или бошњачкиот диалект од хрватскиот иако се работи речиси исти јазици.
Тимоние просто измислува причини за да правда политиката на Франциja но този момент .Добро тоа што го кажал Попетревски не е лага, ниту Бугарија и Романија беа спремни за членки 2007 ниту Србија е нешто подобра од нас за да ги има почнато преговорите, но тоа не го мења фактот дека се што кажа Тимоние е на место.
Да, така е, не е дека Бугарија и Романија беа стварно неспремни, туку Тимоние така само збори заради некои негови причини. Инаку тие си беа топ спремни и нема везе дека заради политички причини ги примија.Тимоние просто измислува причини за да правда политиката на Франциja но този момент .
Тимоние ви ебе национална стратегија.Тимоние просто измислува причини за да правда политиката на Франциja но този момент .
зборе, не зборел, најверојатно нема тоа да ти го завршатПа што не кажеш порано бе, еве јас длабоко се извинувам што се исмевав со моменталните интелектуални величини кои се на власт. Ветувам дека нема да ми се повтори, само не кажувај во штаб, сепак сакам да ми ја асфалтираат улицата и да ја подобрат канализационата мрежа.