- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.809
- Поени од реакции
- 5.081
Имам право на глас и ќе гласам за ВМРО и објаснувам зошто...Па за што се обидуваш да разговараш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам право на глас и ќе гласам за ВМРО и објаснувам зошто...Па за што се обидуваш да разговараш?
Имам право на глас и ќе гласам за ВМРО и објаснувам зошто...
E ајде тоа да го видиш не гледам политика а ми бил испран мозокот.Испран ти е мозокот и на тебе...како и на сите што ќе гласаат за било која партија.
коментираш шалабајзерски... а и пред некој ден пак имаше стручно толкување за амнестиите на Иванов, кој под притисок тогаш ги повлече... правно тие важат, таму каде што владее правото .. така ни даде Уставниот суд на Грција шлаканица у фаца...Никоја држава нема веднаш да ти екстрадира типови кои биле на високи функции во дбк, убк, посебно типови кои ја злоупотребувале таквата функција.... Тие поседуваат информации и материјали со кои можат да си купат ако ништо друго барем време. Кога повеке нема да бидат од корист за Грчките служби, кога ке им се исцрпат информациите, ке бидат вратени назад уз сликање, камери, медиуми.... како доказ за соработка меѓу двата најдобри соседи. До тогаш ке си наоѓаат рачки за да не ги вратат.
Испран ти е мозокот и на тебе...како и на сите што ќе гласаат за било која партија.
За нив од секогаш навивам. Ама и со едните и другите тикви би садел. Вмро ми се свиѓа повеќе зошто се попатриоти и не ги ебаваат толку комшиите и плус се за рамен данок. Нема некој алтруизам тука има избор, не гласаш (или си неутрален), гласаш за СДСМ што не ми се свиѓа, или трошиш 15 минути годишно и си гласаш за тој што навиваш. Не ме чини ништо гласањето на ВМРО а ми прави мерак кога тепаат. И онака некој од СДСМ или ВМРО ќе тепа барем нека тепа тој што ти е мерак.Чуден е Стефус за човек кој работи само за сопствена корист, многу е алтруистичен спрема ДПМНЕ.
E ајде тоа да го видиш не гледам политика а ми бил испран мозокот.![]()
За нив од секогаш навивам. Ама и со едните и другите тикви би садел. Вмро ми се свиѓа повеќе зошто се попатриоти и не ги ебаваат толку комшиите и плус се за рамен данок. Нема некој алтруизам тука има избор, не гласаш (или си неутрален), гласаш за СДСМ што не ми се свиѓа, или трошиш 15 минути годишно и си гласаш за тој што навиваш. Не ме чини ништо гласањето на ВМРО а ми прави мерак кога тепаат. И онака некој од СДСМ или ВМРО ќе тепа барем нека тепа тој што ти е мерак.
Име не сменија, не потпишаа Бугарски договор и не потпишаа Тиранска +++ три плус наспроти 3 --- минус на СДСМ 3:0 на патриотизам за ВМРО имаат на мојот скор шит. Плус бонус прогресивен данок. Доволно за гласање за ВМРО во наредните 10 години од мене.Зошто ти да зависиш од партија, кога можат тие да зазвисат од тебе.[DOUBLEPOST=1554718174][/DOUBLEPOST]
Ништо не направи дпне во 11 години власт во корист на Македонците. Крадеа шпиунски, да не ги примети некој, и го правеа истото што сега го правас сдс, но не толку видливо за народот.
Ни П од патриотизам немаше кај дпне и Грујо. Тоа што нудеа лажен патриотизам беше само за да зароси очи кај напалените членови и гласачи.
Дпне ќе се вратат на власт, сега само паузираат, за да можат сдс и Заев да го продадат западниот дел од Македонија на комшиите од западот.
Истото го правеа и дпне.
И разликувајте малку ВМРО од дпне. Не е истото. И не ги ставајте заедно двете работи.
Име не сменија, не потпишаа Бугарски договор и не потпишаа Тиранска +++ три плус наспроти 3 --- минус на СДСМ 3:0 на патриотизам за ВМРО имаат на мојот скор шит. Плус бонус прогресивен данок. Доволно за гласање за ВМРО во наредните 10 години од мене.
Рамен данок и среден прст за комшиите.Не. Грешка си. Ако ти пишувам што лошо дпне направи во изминативе години додека владееше, ќе фати цел реферат. Има многу за кажување и пишување...
Која придобивка ќе ја имаш ти ако гласаш за дпне?
Што би ти подобриле тебе како Македонски граѓанин од прв ред (дали?)?
Сите слободарски граѓани душата ќе му ја извадат на тој кој евентуално би го потпишал тоа (промената на името). Нема да го остават така во фотељата во која е. Мислам дека шанси нема за такво нешто, ама ако има, ние мора да му земеме мерка на тој човек и на тие луѓе.
Рамен данок и среден прст за комшиите.
На ова мислевВидовме која мерка им ја земавте до сега во сите овие 28 години...
На зборови сите се јаки како тебе, ама на дело, сите си ќутат...
Место 10% ќе ми земаат сега 15% од дивиденда плус плаќам 18% за над 1500 евра ММЕ комуњарско. Грујо ова никад немаше да го дозволи. Плус и Северна не турија.Видовме која мерка им ја земавте до сега во сите овие 28 години...
На зборови сите се јаки како тебе, ама на дело, сите си ќутат...[DOUBLEPOST=1554719026][/DOUBLEPOST]
Абе каков рамен данок зборуваш кога другите работи во државава не функционираат.
На тебе до данок ти дошло само изгледа...
Луѓе работа немаат во своите бизниси во државава, ниедна институција не функционира, се е корумпирано, а ти за данок ми збориш.