На кој начин?
Со В.Д. Џафери?
Ете, гледаш како знаеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој начин?
Со В.Д. Џафери?
Те боли кур тебе, што се замараш на форумов воопшто и да напишеш по нешто не ми е јасно...Ете, гледаш како знаеш.
Може сите ме разбрале, али ти очигледно не. Што рака на срце и не ме потресува нешто особено, ниту ме чуди.Да де.Те разбраа сите.Така е од времето на Груевски,а Нато нема да дозволи промена на границите.Зашто би се занимавале со бљувотините на сегашнава власт?Батали ги,будали,запнале за сегашноста и иднината да се замараат
Кај мутав народ се тоа проаѓа....ќе најдат 25% мутави македончиња и во комбинација со гласање на се мртво и живо во одредени општински изборни места ќе го добиеш Стево за прецедник.Патувачкиов циркус на СДСМ е една од најјаките кампањи што некогаш се случиле во Македонија.
После Стево биди ми татко, дојде поезија, птица лета во нато да си слета.
Патувачкиов циркус на СДСМ е една од најјаките кампањи што некогаш се случиле во Македонија.
После Стево биди ми татко, дојде поезија, птица лета во нато да си слета.
Заборави на 6те точки од интервјуто на паторот?ПреТходно на што?
Епа пошто си ептен интелегентен 5 години верглаш за џабе,до крај на живот ке си останеш у трафика на ЈСП да надополнуеш картици за вожња,можда кондуктер у Железници евентуално,ама тоа за некои 10тина години кога работиш за друга,наредна властМоже сите ме разбрале, али ти очигледно не. Што рака на срце и не ме потресува нешто особено, ниту ме чуди.
Што и фали на таа работа? Има многу посрање работни места.Епа пошто си ептен интелегентен 5 години верглаш за џабе,до крај на живот ке си останеш у трафика на ЈСП да надополнуеш картици
Не се сеќавам за такво интервју...и мислам дека за друго зборувавме.Заборави на 6те точки од интервјуто на паторот?
Седи не можам се да ти цртам.
Невидов ниеден осуден за пари
Зголемена цена на гориво... Ај ти се молам ако не можеш сам да увидиш џабе ќе се расправаме
Никоја држава нема веднаш да ти екстрадира типови кои биле на високи функции во дбк, убк, посебно типови кои ја злоупотребувале таквата функција.... Тие поседуваат информации и материјали со кои можат да си купат ако ништо друго барем време. Кога повеке нема да бидат од корист за Грчките служби, кога ке им се исцрпат информациите, ке бидат вратени назад уз сликање, камери, медиуми.... како доказ за соработка меѓу двата најдобри соседи. До тогаш ке си наоѓаат рачки за да не ги вратат.Има одлука од УСТАВНИОТ СУД на Грција, кога ние баравме екстрадиција на Грујовски од Грција...
Жал ми е за краткото сеќавање, а нема 2 месеци од тоа. Можеби станува збор за селективна меморија. Али ај терај по твиеНе се сеќавам за такво интервју...и мислам дека за друго зборувавме.
Не е селективна меморија туку неинформираност. Не гледам политика на телевизија со години.Жал ми е за краткото сеќавање, а нема 2 месеци од тоа. Можеби станува збор за селективна меморија. Али ај терај по твие
Па за што се обидуваш да разговараш?Не е селективна меморија туку неинформираност. Не гледам политика на телевизија со години.