Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Да де.Те разбраа сите.Така е од времето на Груевски,а Нато нема да дозволи промена на границите.Зашто би се занимавале со бљувотините на сегашнава власт?Батали ги,будали,запнале за сегашноста и иднината да се замараат
Може сите ме разбрале, али ти очигледно не. Што рака на срце и не ме потресува нешто особено, ниту ме чуди.

Патувачкиов циркус на СДСМ е една од најјаките кампањи што некогаш се случиле во Македонија.

После Стево биди ми татко, дојде поезија, птица лета во нато да си слета.

Патувачкиов циркус на СДСМ е една од најјаките кампањи што некогаш се случиле во Македонија.

Кај мутав народ се тоа проаѓа....ќе најдат 25% мутави македончиња и во комбинација со гласање на се мртво и живо во одредени општински изборни места ќе го добиеш Стево за прецедник.

Слажем се, све је океј само им фали во кампањата циркуска уште лубриканти да делат бесплатно ... за полесен и подмачкан анален улаз-излаз ... :X3:

ПреТходно на што?
Заборави на 6те точки од интервјуто на паторот?
Седи не можам се да ти цртам.
Невидов ниеден осуден за пари
Зголемена цена на гориво... Ај ти се молам ако не можеш сам да увидиш џабе ќе се расправаме

Може сите ме разбрале, али ти очигледно не. Што рака на срце и не ме потресува нешто особено, ниту ме чуди.
Епа пошто си ептен интелегентен 5 години верглаш за џабе,до крај на живот ке си останеш у трафика на ЈСП да надополнуеш картици за вожња,можда кондуктер у Железници евентуално,ама тоа за некои 10тина години кога работиш за друга,наредна власт

Епа пошто си ептен интелегентен 5 години верглаш за џабе,до крај на живот ке си останеш у трафика на ЈСП да надополнуеш картици
Што и фали на таа работа? Има многу посрање работни места.

Заборави на 6те точки од интервјуто на паторот?
Седи не можам се да ти цртам.
Невидов ниеден осуден за пари
Зголемена цена на гориво... Ај ти се молам ако не можеш сам да увидиш џабе ќе се расправаме
Не се сеќавам за такво интервју...и мислам дека за друго зборувавме.

Има одлука од УСТАВНИОТ СУД на Грција, кога ние баравме екстрадиција на Грујовски од Грција...
Никоја држава нема веднаш да ти екстрадира типови кои биле на високи функции во дбк, убк, посебно типови кои ја злоупотребувале таквата функција.... Тие поседуваат информации и материјали со кои можат да си купат ако ништо друго барем време. Кога повеке нема да бидат од корист за Грчките служби, кога ке им се исцрпат информациите, ке бидат вратени назад уз сликање, камери, медиуми.... како доказ за соработка меѓу двата најдобри соседи. До тогаш ке си наоѓаат рачки за да не ги вратат.

Не се сеќавам за такво интервју...и мислам дека за друго зборувавме.
Жал ми е за краткото сеќавање, а нема 2 месеци од тоа. Можеби станува збор за селективна меморија. Али ај терај по твие

Жал ми е за краткото сеќавање, а нема 2 месеци од тоа. Можеби станува збор за селективна меморија. Али ај терај по твие
Не е селективна меморија туку неинформираност. Не гледам политика на телевизија со години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom