- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.801
- Поени од реакции
- 85.883
е опцијаBese ili e?
рече - ќе се врател
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е опцијаBese ili e?
Izgleda ne mi go razbra prasanjeto. Od togasna gledna tocka spored tebe se bese podobra opcija. Ama od togasna gledna tocka. Od segasna gledna tocka isto smetas deka se bese podobra opcija?
Ова слика е од вчера, една женичка продаваше цвеќиња пред Сити Мол, одма и пријдоа полицајци и си лапна казна + цвеќињата и ги земаа...
![]()
Оваа е од денес сабајлево, знаете каде е местово? На раскрсница во Чаир, од десна страна е зградата на општината.... да, да зградата на општината, јас сум од Чаир и можам да ви потврдам, на 20 метра од општината продаваат цвеќиња луѓево. Немам ништо против, нека продаваат секој си го заработува лебот во мизернава држава, али селективноста убива маме му ебам...
![]()
Туку ај да не им рушам филм на Северxhаниве за едно опшесво за сите![]()
Ако бараш патриоти во било која досегашна политичка опција, тогаш е тоа сигурна индикација дека си сендвич....А за тебе од сегашна гледна точка, кога Мијалков ќе оди затвор, а Груевски на слобода, које е предавник, а кој патриот ?
Ако бараш патриоти во било која досегашна политичка опција, тогаш е тоа сигурна индикација дека си сендвич....
исто тоа важи и за оние кои говорат за опции... Ние немаме опција, демократијата во државава е тешка илузија...
СДСМ и нивните медиумски поддржувачи ќе одат на стратегија да ги изгубат дуелите за да ги добијат изборите. Така да, во наредниве месец и нешто ќе ја гледаме Силјановска како е оставена да доминира често.
.. кога се откажа Амди, подобро и Блерим отколку стоката...за Дпмне Талат за претседател е подобра опција отколку Пендаровски
Абе и Меркел е бабетина. ама...
Што те чуди? Странските служби, како една помалку недефинирана категорија, се оперативно растегливи. Нивните ефекти, цели, природа, потекло и функција лесно се моделираат и како такви, се прилично податливи за користење.Му се смееја на грујо за странските служби за по 2 години да халуцинираат дека нив ги следат странски служби.
Какви пицајзли.
Уште в полиција пријавил консензуалниот лузер.
Требаше на мајка му да ги каже.![]()
Mozi onaka lupal gluposti i sam so sebe se karal. Ko ti na primer.е опција
рече - ќе се врател
Е да си ми жив и здрав...сите Северxhани ги влажнеа гаќите кога дојде Меркел (64) да ни попува да излеземе и да го смениме името. После 2-3 месеци од нејзината посета тука, таа реши да се повлече од нејзината партија по крајот на мандатот, кој наголемо го сјеба со миграциите во Европа.
Ама таа беше Баба Меркел, оваа нашава е бабиштето Силјановска. Истово бабиште синоќа го остави на еден културен начин со подзината уста еден од подобрите новинари во земјава (без разлика што е и тој партиски полтрон)
Ама оди објасни им го тоа на Северxhаните...