Трибиани
Ванда Вештерката
Ме интересира за овие фиромците што се ситат на пожарите во Грција..дали Господ казнуваше и кога нам ни се случија поплавите и катастрофата во Скопје 2016 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mнозинство од нив пишуваат ГоспоТ така да ...Сите по ред ги проверив, може да направам статистика а одприлика ќе изгледа вака;
100% сендвичи (симпатизери на дрпмне) со лајкнати страни на Путин (над 70%) и христијански братства (христијанство ин џенерал) 100%.
Ти гледај си Алекс Џоунс и Џордан Педерсон како негираат глобално затоплување и мисли си дека си паметен, вакви социолошки феномени и гличови во бихејвијоризмот не се за тебе.
за мене си таков ако се согласуваш со мислењата на тие нелуѓе.Ти си подоле и од гној.
фиромскиот![]()
На таквото си проверил. Едно име ми е познато, работи во фирма блиска со Заев![]()
за мене си таков ако се согласуваш со мислењата на тие нелуѓе.
Иреал исти, копи пејст. Гром да мавне во Грција ќе не апдејтира тука со смајливо
а во темана за Ханиоти знае и автобусите кај стојат и цените како се во маркетот. Како од исти калап да се правени.Па, ја сум убеден дека Бранко најголема штета направи од сите.Врти, сучи Грујо херој излегува, но колку и да пробувал не можел да ја управи Македонија затоа што тие пред него ептен ја упропастиле.
![]()
Проверив профилите - се сендвичи.

.