Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јако јако
78% не го даваат името, ама само 18% ќе војуваат за својата земја.
Е па чорба Македонче
Од 400-500 илјади воено способини 18% се некаде 80 000 добро е за почеток.Јако јако
78% не го даваат името, ама само 18% ќе војуваат за својата земја.
Е па чорба Македонче
Од 400-500 илјади воено способини 18% се некаде 80 000 добро е за почеток.
Од 400-500 илјади воено способини 18% се некаде 80 000 добро е за почеток.
18% ама кога ќе ги прашаат на анкети, а кога ќе пукне првиот куршум уште 2/3 од 18 проценти ќе се откажат да војуваат
Па ти го гласаше Грујо бе посран еден, циркузант се правеше овде на форумот бранејќи му ги гомната.Мислам дека Зајко соработува со Грујо.Тиранска платформа,договорот за добрососедство,договорот со Грција и откажување од историја,јазик и идентитет е дефокусирање на народот од реалните проблеми односно од криминалот на Грујо.
Свртете едно двеста страни наназад освен @Waoo никој друг не зборува за тешкиот криминал на фамилијата.Планот им успеа,не заебаа да размислуваме дека постои реална опасност за македонската национална свест.Додека ние ги браниме националните интереси Грујо докторораше,ни Ч од ЧЕ си лежите.
Повторно се сопнавме на национализмот и го прикажавме грдото лице на македонецот.
Тресеш зелени...Се сеќавам 1995-6 ко праев муабет со некој ВМРО -овци за војна со Албанците ко ми велеа абе само нека се осмелат ќе видат што ќе ги снајди, ко ќе му се собериме.
Истите тие во 2001 сите фатија врски за да не одат на фронт.
Абе готово, лом ќе напраат.Од 400-500 илјади воено способини 18% се некаде 80 000 добро е за почеток.
Па, еве, еден се дрзна, да не е само јадам, серам...сакаше да им даде почит на сите оние што ја сакале Македонија.(од Крсте П. Мисирков до Кочо Рацин...за револуционерите да не ни зборам)Се почувствував индиректно прозван да одговорам на делот "она македонското" по што јас го употребив во предходен пост. Само без нервози
Јас не знам во која друга конотација би било употребено. Овој народ е типичен емпириски пример изваден од учебник по психологија и било која сродна наука. Зошто? Затоа што на ниту еден начин не покажал низ неговото постоење некоја позитивна одлика кога се работи за прашања од заеднички интерес. Постојано се тргнува од базичните инстинкти и нивно задоволување. Јадам, серам, дишам, имам покрив над главата...што ги е*ам другите, мене ми е добро. И ако може на комшијата нека му биде полошо од мене, ќе биде супер.
Колку и да звучи клише, политичарите се производ на тој ментален склоп. Како што рече и самиот, ние сме сами винови што тоа "македонското" звучи толку негативно. Се врежало во потсвеста со причина и затоа во тој контекст ќе се употребува уште долго време, се додека некои работи суштински не се променат.
Кој фејк бе дудук, се повикуваш на анкета од форум, па бараш сериозност, колку ти е сериозна анкетата толку е сериозна и проценката.[DOUBLEPOST=1531925796][/DOUBLEPOST]Добро бе свесен си дека ова не е Facebook па да паѓаат на г'з сите од твојте фејк њус?
Исто како со трговската размена со Русија, така и оваа статистика ти е потполно утната.
Нема да се откажат. Тие 18% се чисти нема сороспи.[DOUBLEPOST=1531925912][/DOUBLEPOST]18% ама кога ќе ги прашаат на анкети, а кога ќе пукне првиот куршум уште 2/3 од 18 проценти ќе се откажат да војуваат
Одговорот беше на анкета од форум. Ало. А ти готово изгинавме, бегајте луѓе.Абе готово, лом ќе напраат.
Ако се знае дека последната генерација штп служеше во арм сега има 35+ ако фактот дека се што работи сега во арм е напримано со партиска книшка од вмро има пердуви да летаат.
Сериозно бе не ти е срам да се глупираш вака ?
Жити се збори ни за криминалот на Грујо за да подзаборавиме во какви гомна не вовлече Заев.Едно прашање сега подобро живееш копитар еден?Па ти го гласаше Грујо бе посран еден, циркузант се правеше овде на форумот бранејќи му ги гомната.