Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
Следниов период ќе ги гледате рециклирани сите куртонски вести од Курир и компанија од пред 3-4 години, со овој Савиди или кој и да е во улога на Сорос.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да ми кажеш дека не можат да се купат 2-3ца што би извршиле убиство? Тоа е најлесна работа во свет за правење, а од друга страна и најтешка за спречување. Не ти треба ни толпа, ти треба еден човек.Nema tolku ruski pari na svetot sto mozat da ja smenat makedonskata docilnost.
Moze eventualno od nekoja stranska sluzba, od makedonija ke se utepaat od baranje i nema da najdat.Сакаш да ми кажеш дека не можат да се купат 2-3ца што би извршиле убиство? Тоа е најлесна работа во свет за правење, а од друга страна и најтешка за спречување. Не ти треба ни толпа, ти треба еден човек.
Сакаш да ми кажеш дека не можат да се купат 2-3ца што би извршиле убиство? Тоа е најлесна работа во свет за правење, а од друга страна и најтешка за спречување. Не ти треба ни толпа, ти треба еден човек.
Каква порака до Американците, уште кога седна у фотеља прва работа што ја кажа беше дека имал информации дека Русите сакале да го убијат.И што ќе смени во државава некое убиство ? Ми се чини дека поголемиот дел од Македонците па и Албанците веќе отрпнаа од етнички провокации. Изјавата на Заев е чисто порака до Американците да пуштаат повеќе пари за провладина пропаганда, и да се потрудат референдумот да успее инаку Заев ќе го јаде к...
Nema tolku ruski pari na svetot sto mozat da ja smenat makedonskata docilnost.
И то е многу за ефтина роба,четврта класа у фаза на гниење.Готово, со 300 000 евра Русите решија да го туркаат проектов " промена на име"![]()
Одмаздата нема да го врати Саздо главната цел е да не се повтори ова а во тоа ќе се успее само ако се сплотиме како никогаш досега.Ама проблемот е што секој си гледа за себе и не сака да влегува во проблеми.Партиските ботови како и соросоидите и русофилите собираат политички поени на убиство на млад човек.Сега ако заборавиме вакви убиства ќе се случуваат многу често понатаму.Па не мора да бидат Македонци тие што ќе го одмаздат...
Абе се понаша како кмет на Муртино да е а не премиерovoj e na dobar pat da go nadmine grujo so mentalnosta
,,Тие млади момчиња од Комити, кога нападнаа полицајци беа повикани во полицијата на разговор. Па споменуваа бизнисмени од Русија давале пари заради тоа они се тука, немаат ништо против, или слично".
Народот го изџвака ова веќе.Сите се 100% сигурни дека е така како што вели Заев.И кога пробуваш да им објасниш автоматски те праваат русофил.Следниов период ќе ги гледате рециклирани сите куртонски вести од Курир и компанија од пред 3-4 години, со овој Савиди или кој и да е во улога на Сорос.