Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Следниов период ќе ги гледате рециклирани сите куртонски вести од Курир и компанија од пред 3-4 години, со овој Савиди или кој и да е во улога на Сорос.

Nema tolku ruski pari na svetot sto mozat da ja smenat makedonskata docilnost.
Сакаш да ми кажеш дека не можат да се купат 2-3ца што би извршиле убиство? Тоа е најлесна работа во свет за правење, а од друга страна и најтешка за спречување. Не ти треба ни толпа, ти треба еден човек.

Сакаш да ми кажеш дека не можат да се купат 2-3ца што би извршиле убиство? Тоа е најлесна работа во свет за правење, а од друга страна и најтешка за спречување. Не ти треба ни толпа, ти треба еден човек.
Moze eventualno od nekoja stranska sluzba, od makedonija ke se utepaat od baranje i nema da najdat.

И што ќе смени во државава некое убиство ? Ми се чини дека поголемиот дел од Македонците па и Албанците веќе отрпнаа од етнички провокации. Изјавата на Заев е чисто порака до Американците да пуштаат повеќе пари за провладина пропаганда, и да се потрудат референдумот да успее инаку Заев ќе го јаде к...

И што ќе смени во државава некое убиство ? Ми се чини дека поголемиот дел од Македонците па и Албанците веќе отрпнаа од етнички провокации. Изјавата на Заев е чисто порака до Американците да пуштаат повеќе пари за провладина пропаганда, и да се потрудат референдумот да успее инаку Заев ќе го јаде к...
Каква порака до Американците, уште кога седна у фотеља прва работа што ја кажа беше дека имал информации дека Русите сакале да го убијат.

Луд умора нема.

Го сквернават Саздо за политички цели и меѓусебни препукувања.Луѓе на следните избори како и на референдумот останете сите дома и никогаш повеќе на гласање.

Па референфум не им е единствената опција што ја планираат, сигурно. Свесни се дека референдум нема да им помине. Е сеа ако има референдум или ќе биде со предвремени избори или па ќе биде консултативен и резултатите ќе ги претстават како успех. Цензус нема да стигнат ама па затоа ќе кажат дека тие што искочиле биле најголем дел за, а тие што бојкотираат ќе ги претстават како луѓе на кои им е сеедно. Мнозинство у собрание прилично сум убеден дека ќе склопат. И друга опција која ја имаат е ко Црна Гора да не внесат на сила. Без референдум, без ништо. Само да ни кажат дека сеуште не сме доволно зрели како народ да одлучиме. Со оглед каква будала имаме на власт, која мисли дека е семоќна, ова ми е најверојстно.

Па не мора да бидат Македонци тие што ќе го одмаздат...
Одмаздата нема да го врати Саздо главната цел е да не се повтори ова а во тоа ќе се успее само ако се сплотиме како никогаш досега.Ама проблемот е што секој си гледа за себе и не сака да влегува во проблеми.Партиските ботови како и соросоидите и русофилите собираат политички поени на убиство на млад човек.Сега ако заборавиме вакви убиства ќе се случуваат многу често понатаму.

Трендо јави се и кажи колку пари лапна да ја споделиш смешнава вест за русинот од грција на сите твои бедни акаунти и сајтови, знам дека си и на форумов. Бруко.

ovoj e na dobar pat da go nadmine grujo so mentalnosta
,,Тие млади момчиња од Комити, кога нападнаа полицајци беа повикани во полицијата на разговор. Па споменуваа бизнисмени од Русија давале пари заради тоа они се тука, немаат ништо против, или слично".

ovoj e na dobar pat da go nadmine grujo so mentalnosta
,,Тие млади момчиња од Комити, кога нападнаа полицајци беа повикани во полицијата на разговор. Па споменуваа бизнисмени од Русија давале пари заради тоа они се тука, немаат ништо против, или слично".
Абе се понаша како кмет на Муртино да е а не премиер

Следниов период ќе ги гледате рециклирани сите куртонски вести од Курир и компанија од пред 3-4 години, со овој Савиди или кој и да е во улога на Сорос.
Народот го изџвака ова веќе.Сите се 100% сигурни дека е така како што вели Заев.И кога пробуваш да им објасниш автоматски те праваат русофил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom