- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште бе мрчите?
Ајде за некој ден ќе ви помине, ќе се навикнете на новата ситуација, и се ќе заборавите.
Додека Мијалков се повикуваше на амнестијата од Иванов, останатите обвинети: Владимир Варелов (со чиј идентитет Грујевски избега од Македонија), Марјан Шумуликовски, Силвана Златкова, Васил Исаковски и Надица Николиќ само се погледнаа меѓу себе. Тие се изоставени од амнестијата на Иванов.
Трендо, гледај фудбал бе!Од дрн дрн јариња во пу пу не важи магариња.
Каменос: Ќе направиме се за да спречиме ратификација на нацрт-договорот во Парламентот
Е_ати државата што нема една асална кладилница за политички облози, досега милионер ќе станев.
Трендо, гледај фудбал бе!
Неќу да те познавам, Nма разлика!Обиди се да не ми реплицираш кога појма немаш што зборуваш.
Оваа реплика твоја е само уште еден доказ дека воопшто не ме познаваш, бидејќи кога би ме познавал барем малку, би знаел дека ни малку не сум љубител на фубдалот.
Но затоа сум љубител на снукерот, а првиот професионален турнир во снукер од новата сезона 2018/2019 започнува на - подетален опис на Интернет страницата кон која води наредниот линк:
https://forum.kajgana.com/threads/Снукер.11774/page-75#post-8393557
Неќу да те познавам, Nма разлика!
ујдурма од сдш