- Член од
- 16 јануари 2014
- Мислења
- 2.342
- Поени од реакции
- 1.619
Место во овие моменти патриотскиот дух да ти е на најголемо ниво, ти дури ни на протестот не си бил присутен, не бидува тоа така..Ти беше, ти кажи.. јас не знам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Место во овие моменти патриотскиот дух да ти е на најголемо ниво, ти дури ни на протестот не си бил присутен, не бидува тоа така..Ти беше, ти кажи.. јас не знам.
Моето не е на големо ниво, ама ќе се обратам кај тебе да направиш да ми биде на високо ниво, ќе ми биде чест да учам од голем патриот како тебе.A na koe nivo e tvojot patriotski duh.![]()
Ако побара Грција и 200 000 ќе пратат во концентрациони логори само за да градат пријателство со неа.go trgnale aleksandar od aerodromot. ocekuvam ovacii i likuvanje tuka na forumov.... mada e bolno da se raduvas deka trgnale spomenik na lik koj vlijael dlaboko na svetska istorija i to poradi ucena....
Јас не сум патриот, така велат твоите сопартијци на форумов.Место во овие моменти патриотскиот дух да ти е на најголемо ниво, ти дури ни на протестот не си бил присутен, не бидува тоа така..
go trgnale aleksandar od aerodromot. ocekuvam ovacii i likuvanje tuka na forumov.... mada e bolno da se raduvas deka trgnale spomenik na lik koj vlijael dlaboko na svetska istorija i to poradi ucena....
За жал и мене ми изгледа така, со оглед дека не си присуствувал на протестот.Јас не сум патриот, така велат твоите сопартијци на форумов.
А да не се муабетите по темава може ?За жал и мене ми изгледа така, со оглед дека не си присуствувал на протестот.
Не не бива, тоа само можам да кажам. Другото нека го кажа Стефан Влахов-Мицов у мое име: