Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Ти беше, ти кажи.. јас не знам.
Место во овие моменти патриотскиот дух да ти е на најголемо ниво, ти дури ни на протестот не си бил присутен, не бидува тоа така..

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
A na koe nivo e tvojot patriotski duh.:unsure:

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
A na koe nivo e tvojot patriotski duh.:unsure:
Моето не е на големо ниво, ама ќе се обратам кај тебе да направиш да ми биде на високо ниво, ќе ми биде чест да учам од голем патриот како тебе.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
go trgnale aleksandar od aerodromot. ocekuvam ovacii i likuvanje tuka na forumov.... mada e bolno da se raduvas deka trgnale spomenik na lik koj vlijael dlaboko na svetska istorija i to poradi ucena....

Член од
28 август 2013
Мислења
4.489
Поени од реакции
13.710
go trgnale aleksandar od aerodromot. ocekuvam ovacii i likuvanje tuka na forumov.... mada e bolno da se raduvas deka trgnale spomenik na lik koj vlijael dlaboko na svetska istorija i to poradi ucena....
Ако побара Грција и 200 000 ќе пратат во концентрациони логори само за да градат пријателство со неа.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Место во овие моменти патриотскиот дух да ти е на најголемо ниво, ти дури ни на протестот не си бил присутен, не бидува тоа така..
Јас не сум патриот, така велат твоите сопартијци на форумов.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Споменикот на Александар на аеродромот му иде некако како тие црнците со златни протези.

Како и да е, Зајев (и чичко Сем) треба да се занимава со други побитни работи.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Не не бива, тоа само можам да кажам. Другото нека го кажа Стефан Влахов-Мицов у мое име:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не не бива, тоа само можам да кажам. Другото нека го кажа Стефан Влахов-Мицов у мое име:

Овој Влахов-Мицов е ѕвер. Иако ќе признаам дека претходно не го сакав бидејќи е бугар, но со вакви изјави (има цврст став, повеќе ја брани државава од нашите) почнувам да го засакувам. Човекот е поголем македонец и од македонците. :cuc:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Jako e koga kako Vlada nemas apsolutno nikakva strategija i celi, za ministerstvata da ne pravam muabet, i vo nedostig na idei (ili ako ne se zamaras mnogu) ednostavno go pravis toa sto predhodnata garnitura go pravela. Plus e samo, sto gi resavaat zeskite temi vo steta na Makedonija. Toa se isklucitelni proekti na ovaa Vlada ama nikako da se pofalat za niv tuku sramezlivo gi kriat ili so nokni akcii se sproveduvaat.

Zal mi e samo za tie sto iskreno se nadevaa na promeni, a site znaeme deka treba da ima golemi pa i bolni promeni, pak bea izmameni od grupa koja im bese edinstvena cel, da se namestat na vlast i da se omrsat.

Interesno e sto cesto niz dravive kaj sto ima nemiri ili vostania mala grupa na lugje go koristi masovniot protest za da se namesti na klucnite pozicii. Taa strategija veke kaj DUI vo 2001va dobro funkcionirase, iako ima i imalo ekstremno nacisticki strui koi sakale da odcepat teritorii no na Ahmeti i kompanija vaka i poke im odgovara. 20 godini na vlast i premier vo senka.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Ќе отидев на протестот ако убацеа дека е и за да не му се одзема библиотеката у Тафталиџе на Ѕинго, да може да си гради згради тамо.
Немаше да им биде тешко уште и таа ставка да ја стаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom