Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На што да припазам? Се препозна? Извини, не мислев на тебе, онака реков општо.Јамајка, припази малце
На што да припазам? Се препозна? Извини, не мислев на тебе, онака реков општо.
И овие малку црева што останаа во мене се превртуваат кога ќе ми текне дека едно говедо како што е влатко васиљ зема државна плата преку лижење кур, порано тоа што беа вмровски ботови сега се викаат влатко васиљ, немаат CV, не знаат англиски, немаат формално образование, делумно се неписмени и припрости, но ги уживаат благодетите од опозициски невладини и позициски владини пари, го „перат“ мозокот на еден куп народ со евтини војче китановски фори (извинете господине китановски што ве споменувам во ист пост со васиља), се истопори прво во влада (му било жал да оди да работи во влада ама морал, мел гибсон е пошо во брејвхарт) па потоа се истопори во град скопје, тоа е, само за такви ќе остане место во оваа кутра држава.
Најбоље е што (екс) партиски глувци на Гвујо се отидени преку сдсм во Загреб![]()
Jas sekogas ke go poddruzvam i pocituvam stavot na mnozinstvoto na gragjanite iskazano na demokratski i so zakon utvrden nacin bezrazlika kolku e sprotiven od mojot. Toa e smislata na demokratijata barem spored mene.и ти ли од подрум излезе ?[DOUBLEPOST=1515974797][/DOUBLEPOST]@мкд владе само ти остана така доследен на твојот став и твојата поддршка на демократските промени, другите сите во подрум биле, преспале.
I sam ne si svesen kolku e toa nebitno vo momentot.Абе еј, уште 3 петли не искукурихаа сите се откажаа од месијата. Овој Сашо ме подсетува на многу луѓе тука на форумов, што гомна јадеа, колку се исмејуваа за предупредувањата за Тиранска платформа и на крај....воала.....
.
Абе не дека е битно ама суштински ни го објаснува проблемот што го имаме. Прво трчањето ко прле пред магаре. И после бескичмењаштво. Не бев јас, солзи ово оно. Па уште еден бара да му се извинам поради некоја причина, што се препознал кога сум рекол за некого предавник или за некоја постапка предавничкаI sam ne si svesen kolku e toa nebitno vo momentot.
Што е кладбата, дај ќе застанам во одбрана на животот ако треба... Само не го бриши профилот.Ne be kakvo raznisvanje na demokratskiot proces, ne si praj bajram so umot. Kladba imam, ke treba profil da brisam.
P. S osven ako ne si mislel na Erdogan i treba da mu se izvinis. Osvem za nego za se drugo stavovite mu bukvalno nepromeneti.
Vo potpisot odi na mislenjeto i vidi tamu razgledaj. Vo kratki crti okolu predvremeni izbori i pagjanje na vladata na SDSM ili taka nesto.Што е кладбата, дај ќе застанам во одбрана на животот ако треба... Само не го бриши профилот.
Ма јок. Овие откажувања им се стандардни внатрепартиски позиционирања. Мислат дека месијата ќе излизга и изгори со Грците, па некое друго крило да превземе после.Абе еј, уште 3 петли не искукурихаа сите се откажаа од месијата.
Абе ова ти е ко да се кладиш каква ќе биде следната сцена на монти пајтон... Незнаеме дали ќе постои Македонија до крај на мандатот. Ептен во ризик сте влегле.Vo potpisot odi na mislenjeto i vidi tamu razgledaj. Vo kratki crti okolu predvremeni izbori i pagjanje na vladata na SDSM ili taka nesto.
Ne tebe be, nego. Ova za Erdogan muabetot.[DOUBLEPOST=1515979604][/DOUBLEPOST]Што е кладбата, дај ќе застанам во одбрана на животот ако треба... Само не го бриши профилот.
И башка од каде бе ме најде мене за ердо, јас ердо го плукам од како дојде на власт...
Ne se kladam jas tuku takaАбе ова ти е ко да се кладиш каква ќе биде следната сцена на монти пајтон... Незнаеме дали ќе постои Македонија до крај на мандатот. Ептен во ризик сте влегле.