Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
и ти ли од подрум излезе ?[DOUBLEPOST=1515974797][/DOUBLEPOST]@мкд владе само ти остана така доследен на твојот став и твојата поддршка на демократските промени, другите сите во подрум биле, преспале.

:oleee:

Најбоље е што (екс) партиски глувци на Гвујо се отидени преку сдсм во Загреб :oleee:
И овие малку црева што останаа во мене се превртуваат кога ќе ми текне дека едно говедо како што е влатко васиљ зема државна плата преку лижење кур, порано тоа што беа вмровски ботови сега се викаат влатко васиљ, немаат CV, не знаат англиски, немаат формално образование, делумно се неписмени и припрости, но ги уживаат благодетите од опозициски невладини и позициски владини пари, го „перат“ мозокот на еден куп народ со евтини војче китановски фори (извинете господине китановски што ве споменувам во ист пост со васиља), се истопори прво во влада (му било жал да оди да работи во влада ама морал, мел гибсон е пошо во брејвхарт) па потоа се истопори во град скопје, тоа е, само за такви ќе остане место во оваа кутра држава.

Абе еј, уште 3 петли не искукурихаа сите се откажаа од месијата. Овој Сашо ме подсетува на многу луѓе тука на форумов, што гомна јадеа, колку се исмејуваа за предупредувањата за Тиранска платформа и на крај....воала.....

Се надевам само дека некој ги снимил сите тие наслови на твитер и на фејсбук пред да ги избришат... Ова има потенцијал да биде бајаги позабавно од бомбите....

и ти ли од подрум излезе ?[DOUBLEPOST=1515974797][/DOUBLEPOST]@мкд владе само ти остана така доследен на твојот став и твојата поддршка на демократските промени, другите сите во подрум биле, преспале.
Jas sekogas ke go poddruzvam i pocituvam stavot na mnozinstvoto na gragjanite iskazano na demokratski i so zakon utvrden nacin bezrazlika kolku e sprotiven od mojot. Toa e smislata na demokratijata barem spored mene.
Ne e moj problem sto nekoj bil vo podrum, nekoj ne znael za sto glasa, nekoj si pravel film ili pojma nemam sto mu se motalo niz glavata. Od druga strana koga bea hrabri lani preklani koga izigravaja kurton revolucioneri neka si soberat hrabrost i sega neka izlezat na ulica i neka mavaat so kurtoni ako smetaat deka toa ke pomogni cim ne se soglasuvaat so postapkite na vladejackoto mnozinstvo i vladata. Nikoj e gi sprecuva. Za kurtoni ke se najdat.[DOUBLEPOST=1515977191][/DOUBLEPOST]
Абе еј, уште 3 петли не искукурихаа сите се откажаа од месијата. Овој Сашо ме подсетува на многу луѓе тука на форумов, што гомна јадеа, колку се исмејуваа за предупредувањата за Тиранска платформа и на крај....воала.....

.
I sam ne si svesen kolku e toa nebitno vo momentot.

I sam ne si svesen kolku e toa nebitno vo momentot.
Абе не дека е битно ама суштински ни го објаснува проблемот што го имаме. Прво трчањето ко прле пред магаре. И после бескичмењаштво. Не бев јас, солзи ово оно. Па уште еден бара да му се извинам поради некоја причина, што се препознал кога сум рекол за некого предавник или за некоја постапка предавничка :)

Не дека е битно, интересна ми е генерално ситуацијата. А и ова со директорчето на драмски.... се вклопи во муабетот. Може ова да повлече серија настани, неповолни за демократските промени кои ги застапуваш, и воопшто да го разниша демократскиот процес на земјата кој конечно зема правец во вистинска насока (Да не речам да се одрази на животот што дојде).

Последно уредено:
Ne be kakvo raznisvanje na demokratskiot proces, ne si praj bajram so umot. Kladba imam, ke treba profil da brisam.
P. S osven ako ne si mislel na Erdogan i treba da mu se izvinis. Osvem za nego za se drugo stavovite mu bukvalno nepromeneti;).

Ne be kakvo raznisvanje na demokratskiot proces, ne si praj bajram so umot. Kladba imam, ke treba profil da brisam.
P. S osven ako ne si mislel na Erdogan i treba da mu se izvinis. Osvem za nego za se drugo stavovite mu bukvalno nepromeneti;).
Што е кладбата, дај ќе застанам во одбрана на животот ако треба... Само не го бриши профилот.

И башка од каде бе ме најде мене за ердо, јас ердо го плукам од како дојде на власт...

Што е кладбата, дај ќе застанам во одбрана на животот ако треба... Само не го бриши профилот.
Vo potpisot odi na mislenjeto i vidi tamu razgledaj. Vo kratki crti okolu predvremeni izbori i pagjanje na vladata na SDSM ili taka nesto.

https://youtu.be/d7bQEvbc8IY?t=39m25s

Ouch...

Не знам за вас ама мене многу језив ми е моментот, човеков буквално се скрши, крцна психички.

Последно уредено:
Абе еј, уште 3 петли не искукурихаа сите се откажаа од месијата.
Ма јок. Овие откажувања им се стандардни внатрепартиски позиционирања. Мислат дека месијата ќе излизга и изгори со Грците, па некое друго крило да превземе после.

Vo potpisot odi na mislenjeto i vidi tamu razgledaj. Vo kratki crti okolu predvremeni izbori i pagjanje na vladata na SDSM ili taka nesto.
Абе ова ти е ко да се кладиш каква ќе биде следната сцена на монти пајтон... Незнаеме дали ќе постои Македонија до крај на мандатот. Ептен во ризик сте влегле.

И башка од каде бе ме најде мене за ердо, јас ердо го плукам од како дојде на власт...
Ne tebe be, nego. Ova za Erdogan muabetot.[DOUBLEPOST=1515979604][/DOUBLEPOST]
Абе ова ти е ко да се кладиш каква ќе биде следната сцена на монти пајтон... Незнаеме дали ќе постои Македонија до крај на мандатот. Ептен во ризик сте влегле.
Ne se kladam jas tuku taka;)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom