Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма јок. Овие откажувања им се стандардни внатрепартиски позиционирања. Мислат дека месијата ќе излизга и изгори со Грците, па некое друго крило да превземе после.
Не ме зезај, вакво лизгање се нема десено после помалку од 1 година власт... Куртон револуција на чело со куртон...после употреба се фрла...

Ај рано е да се каже, и да е внатрепартиско препирање....пак ... помалце од година е.[DOUBLEPOST=1515979826][/DOUBLEPOST]
Ne tebe be, nego. Ova za Erdogan muabetot.
Па за него ти викам од кај ме најде мене дека сум бил фан на ердо.... Еве искрено кажи, дали јас ти личам на некој, вака на изглед, што може да муе фан на ердоан, деклариран исламист ?
Ne se kladam jas tuku taka;)
Како што гледам сдсм сте специфицирале, така да имаш некаква шанса... Пошто другиве се на ниво на сдсм во 2007..

Последно уредено:
Не ме зезај, вакво лизгање се нема десено после помалку од 1 година власт... Куртон револуција на чело со куртон...после употреба се фрла...

Ај рано е да се каже, и да е внатрепартиско препирање....пак ... помалце од година е.
Ќе има употребна вредност уште некое време. Има уште срања што треба да поминат. И уште ликови како Сашо Тасевски што ќе се распаѓаат пред камери. Не беше донесен за да го сменат за толку кратко. Ако не го сменат со уште поголем куртон.

Ќе има употребна вредност уште некое време. Има уште срања што треба да поминат. И уште ликови како Сашо Тасевски што ќе се распаѓаат пред камери. Не беше донесен за да го сменат за толку кратко. Ако не го сменат со уште поголем куртон.
Незнам, нема никаков резон за да се мери оваа шаријада...Не верувам дека и гувернијата знае што ќе се случува во наредните 6 месеци, а не па некој друг. Мислам имаат генерално зацртано цел, ама ... Ај ќе видиме.

Незнам, нема никаков резон за да се мери оваа шаријада...Не верувам дека и гувернијата знае што ќе се случува во наредните 6 месеци, а не па некој друг. Мислам имаат генерално зацртано цел, ама ... Ај ќе видиме.
Му дадоа 500 милиони евра, и тоа многу ефтино. Тоа е показател дека сакаат да е стабилен во 2018та. За понатаму ќе видиме.

Му дадоа 500 милиони евра, и тоа многу ефтино. Тоа е показател дека сакаат да е стабилен во 2018та. За понатаму ќе видиме.
Многу непопуларни потези направи, страшни.... Ако неговите почнат му вртат грб помасовно под притисок на јавноста...нема стабилност, џабе му се парите.[DOUBLEPOST=1515982819][/DOUBLEPOST]
P. S osven ako ne si mislel na Erdogan i treba da mu se izvinis. Osvem za nego za se drugo stavovite mu bukvalno nepromeneti;).
Јас не сум го навредил адхоминем за да му се извинам, дали е во ред за за ваква ситуација да се извинувам. (31 секунда).
https://www.youtube.com/watch?v=VA1sx-vyWVk&t=31s

Последно уредено:
Какво мочање му удри Васко Ефтов на Тасевски.:aplauz:
Сите револуционери на форумов се пронајдувате во Тасевски моментално.Ист тип на луѓе,од прв до последен.Продадени сте на ѓаволот за мочана плата од 300 евра.

Какво мочање му удри Васко Ефтов на Тасевски.:aplauz:
Сите револуционери на форумов се пронајдувате во Тасевски моментално.Ист тип на луѓе,од прв до последен.Продадени сте на ѓаволот за мочана плата од 300 евра.
Искрено не го знаев човеков и малце жал ми падна кога гледав...Ама му ги прочитав статусите, дно од човек, исмејување, навреди.... Малку му е.....

Го знам како актер.Незнаев дека бил со шарените.Сеа ќе ме цитира некој дека и јас сум бил продаден на грујо за 300евра.Гарант тоа ќе биде одговорот,оти нема друго што да се искоментира.
Хинт:Никогаш не сум бил член на политичка партија и нема ни да бидам

Последно уредено:
Појма неам кој е овој Тасевски Масевски, али после ова да сум на негово место се иселувам сместа у Тибет да блејам у ваздух ко дебелион Буда. Најбрутало мочање у некоја емисија што сум ја гледал до сеа.:eek: Човекот пропадна у јама, што бре јама, у озонска рупа пропадна.:pos:

Кликајте побрзо на форумот Printscreen, дури не почнале и тука да бришат, ама пустото 4350 страни се направиле, па неможат толку да бришат колку што можеме гомнениците на виделина да му ги вадиме. Посебно не сега вака, кога WC школката е отворена!!

Треба да се спремат за бањање од страна на небањатите, и за туширање од страна на смрдокорните!! Нешто налик, Ефтов на овај безимениот..

Дотогаш.... викајте погласно: МИГРАНТИИИИИИИИИИИИИ!!!!111

Со нетрпение и возбуда чекам Стојанче Ангелов да даде изјава околу цела оваа работа посебно за униформите :D
Стојанче го продаде кучата. И неговата, и таа од жена му. Двајцата ги вработија во МВР, нема време за такви изјави. :vrtioci:

Сега веројатно е на некој василичарски коктел на СДСМ. Да се врати, можеби ќе му текне дека треба да продолжи да глуми опозиција.

sfsdf.png

Незнам глупердата Тасевски зашто се посра у гаќи? Можеше фино лепо да ги потврди сите ставови и да му се смее у фаца на курвата кој откако не го изиграа у СДС и летна у пакет со Савова, заборави на Никос Грујос и слично. Јебига сам си пресуди Тасевски да го моча кој стигне.

Се надевам само дека некој ги снимил сите тие наслови на твитер и на фејсбук пред да ги избришат... Ова има потенцијал да биде бајаги позабавно од бомбите....
Toa mnogu lesno mozhe da se najde i ako se izbrishani i ako ne se.

Рама: Мојата Влада е заслужна што албанскиот е официјален јазик во Македонија

mkd-301009_0.jpg
[DOUBLEPOST=1516001183][/DOUBLEPOST]
Незнам глупердата Тасевски зашто се посра у гаќи? Можеше фино лепо да ги потврди сите ставови и да му се смее у фаца на курвата кој откако не го изиграа у СДС и летна у пакет со Савова, заборави на Никос Грујос и слично. Јебига сам си пресуди Тасевски да го моча кој стигне.
МИРЕН!Ептен ме мрзи да ти барам твои постови и мислења и ти ќе завршиш мочан како Тасевски на форумов.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom