Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.220
- Поени од реакции
- 3.498
Да бе нема, кога ќе ти текне дека е 35% поскапа одма ќе се опаметиш.Никаква света вода тебе не те оправа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе нема, кога ќе ти текне дека е 35% поскапа одма ќе се опаметиш.Никаква света вода тебе не те оправа.
Ќе се самоубиваш со тапа кама?А бе за вас само тапа кама и без брзање племето да ви го ебам предавничко.Ни гроб да не ви се знае.
Домашен притвор за „Монструм“, не смеат да напуштаат град и два пати неделно да се јавуваат во суд.
Сега ќе ги пречекаат како народни херои, ние со мочка ќе си голтнеме и ќе се присетиме на протестите што ги правеа албејнианс а ние викавме дека бранат терористи.
Двојни аршини much?
Прашањето е кој е поглуп т.е. најглуп во државава. Дали Јохан или пак Бетмен, мене тоа ми е дилемата.
Бомбите за монструм до каде се?Нема коментар зошто се пуштени на домашен притвор?За луѓево што го затворија ги направивте како да извршиле масакар врз 10.000 цивили.8 страни со секакви страња изнапишавте.За ова толку имаш да искоментираш?Ќе се самоубиваш со тапа кама?
Не бе, има бољи начини.
Не. За Смилковско не коментирам. Му оставам на господинот Заев он да одлучи. Па не е за џабе на власт. Зашто го избравме? Он гарант знае најбоље како треба. Еве почна предавнициве да ги апси и тоа е одличен почеток за Македонија. Не мора он ништо да објаснува за Смилковско, нека го тера у тајност, све дур ги апси твоите газди.Бомбите за монструм до каде се?Нема коментар зошто се пуштени на домашен притвор?За луѓево што го затворија ги направивте како да извршиле масакар врз 10.000 цивили.8 страни со секакви страња изнапишавте.За ова толку имаш да искоментираш?
Не ме персирај, помлад сум од тебе. Како ќе ме најдеш кај сум?И кама за вас е блага смрт.Влечење со кола се додека и јажето не се истанчи а не вие.
eastwatch by the sea таму сиНе. За Смилковско не коментирам. Му оставам на господинот Заев он да одлучи. Па не е за џабе на власт. Зашто го избравме? Он гарант знае најбоље како треба. Еве почна предавнициве да ги апси и тоа е одличен почеток за Македонија. Не мора он ништо да објаснува за Смилковско, нека го тера у тајност, све дур ги апси твоите газди.
Не ме персирај, помлад сум од тебе. Како ќе ме најдеш кај сум?
За разлика од тебе јас немам газди.К.рот ме заболе за Груевски или Чавков.Но ме боли за оние граѓани кои се приведени и што лежат.Луѓе кои беа испровоцирани од пеење на странска химна во македонското собрание и именување на претседател на собрание без почитување на деловникот.Не. За Смилковско не коментирам. Му оставам на господинот Заев он да одлучи. Па не е за џабе на власт. Зашто го избравме? Он гарант знае најбоље како треба. Еве почна предавнициве да ги апси и тоа е одличен почеток за Македонија. Не мора он ништо да објаснува за Смилковско, нека го тера у тајност, све дур ги апси твоите газди.
Не ме персирај, помлад сум од тебе. Како ќе ме најдеш кај сум?
Мојата Љубов кон ЈУ......Потполно ја разбирам твојата љубов кон ЈУ и потполно разбирам зошто ку.от не те заболе за МК.