Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се однесува на мене Груевски е најдобар Македонски лидер од 1945 до денес...и крајно способен политичар ако не и најуспешен во историјата на РМ. Дали си оди или остане се исто е. Има многу способни лидери во ВМРО...не дека Груевски е лош напротив одличен е но, кој и да изберат нема да згрешат. Нов, стар лидер, ново, старо ЦК...ВМРО е бренд и ќе си остане. Кој и да е јас го подржувам...![]()
Монстроум од доживотен затвор во домашен притвор.
И викате оние 70 000 албански гласови за СДСМ беа за канализација а?
Ги ослободија? Ај аирлија.Монстроум од доживотен затвор во домашен притвор.
Што се однесува на мене Груевски е најдобар Македонски лидер од 1945 до денес...и крајно способен политичар ако не и најуспешен во историјата на РМ. Дали си оди или остане се исто е. Има многу способни лидери во ВМРО...не дека Груевски е лош напротив одличен е но, кој и да изберат нема да згрешат. Нов, стар лидер, ново, старо ЦК...ВМРО е бренд и ќе си остане. Кој и да е јас го подржувам...![]()
Ќе ја погодат со Поповски. Не познавам ниту еден вмровец кој кажал добар збор за него. На ДПМНЕ му треба комплетно ново раководство.
они уште ништо не викаат , чекаат на топ тема да им кажат рамадан рамадани и мерсаљ што да викаат. Некоја гимнастика со логиката и резонот ќе им измислат сигурно , и после кога ќе им даде васиљ инструкции како тоа да иде по интернет, све ќе си легне таман.
ВМРО секогаш водело вистински економски политики. И најмалку имало крадење и корупција од сите партии кои биле на власт...а Албанците и СДС што не го сакаат ВМРО и прават проблеми е позната работа на сите зошто и како. Криминалот е секогаш погоден од страна на ВМРО и нормално мафијата и СДС и странските безбедносни служби си прават афери бидејќи меѓу овие три антимакедонски ентитета нема граница. Кој малку ги познава работите знае за ова и секогаш било тоа така од 1991 па наваму.Јас пак колку што ме држи сеќавањето, кога и да дојде ДПМНЕ на власт, освен крадење без усул, обавезно има афера со прислушкување и некаква полувојна.
Орешје е случај од 12/2005, на МВР и ОЈО на СДСМ беа најмалку до јуни 2006, а мислам обвинителите од ОЈО и уште подолгу...Ако истрагата не е добро направена и немаат баш конкретни докази што треба да им прават ?
И јас стојам на тоа дека треба убаво да се истражи и да се најдат злосторниците, ама неможе да местиш луѓе како што беше она случајот за убиството во Ореше. Викнале некоја бараба да биде заштитен сведок а немал никакви сознанија за случајот, овој сведочел и на крај лупнаа во затвор луѓе без никакви докази да лежат