Еве да допијам чајов и ќе се одлогирам. Него не разбирам сликава ја гледаш и ти предизвикува солзи плач?Со секое појавување на форумов мора и цела Македонија да трпи. Еве ти една слика, а ти пробај гледај у нејзе како мандала па кажи по некој ден што си разбрал.
![]()
Тоа се најголем број луѓе во Аустралија, нашиве се освестени, ете само 30 души има на протестот со се раководство.Уште има луѓе на фејсбук но и тет-а-тет кои за Груевски пишуваат / зборуваат како за некое божество, а мислам дека себеси се доживуваат за некакви следбеници на тоа божество. Како ли да го излечиме народот од тој генетски наследен поданички / себепотценувачки лузерски менталитет?
Сега - фрлање у Вардар еден по еден. Да им организираме како коцка - појадок на „Мостот требаше да биде тркало“ и да скокаат по сендвичите....претпоследниот ќе примети дека се заебале.Како ли да го излечиме народот од тој генетски наследен поданички / себепотценувачки лузерски менталитет?
Не е пипнато ништо одкога го запреа градењетомислам дека нешто на кејот се градеше, зошто би биле скелите ??;
не сум бил поодамна, ама кога бев чопор кучиња лаеја по колите и камионите што одеа по кејот ...
Нели има слики по нет бе не живееме во камено време па да не можеме да видиме, ако барем еднш имаш отидено на тоа место ќе знаеш дека оваа сега е малку вода.Toma е секогаш информиран за се и сешто, од прва рака дечко му му дава информации додека се плескаат. Дури и за коритото на Вардар има информации, и колку вода имало.
Каков човек еј, неверојатно нешто.
Теорија на заговор, кумуњарите го саботирале театарот.Каква прекрасна слика. Република Македонија ин а натшел.
Бегај бе педер.Не е пипнато ништо одкога го запреа градењето
Нели има слики по нет бе не живееме во камено време па да не можеме да видиме, ако барем еднш имаш отидено на тоа место ќе знаеш дека оваа сега е малку вода.
Теорија на заговор, кумуњарите го саботирале театарот.
Како што тргнало и од Диво насеље ќе ги пуштат на домашен притвор во Косово.[DOUBLEPOST=1512142068][/DOUBLEPOST]Домашен притвор за „Монструм“, не смеат да напуштаат град и два пати неделно да се јавуваат во суд.
Сега ќе ги пречекаат како народни херои, ние со мочка ќе си голтнеме и ќе се присетиме на протестите што ги правеа албејнианс а ние викавме дека бранат терористи.
Двојни аршини much?
Почна да ми се допагашБегај бе педер.
Гледаш сега каде е проблемот со интернетот?Како што тргнало и од Диво насеље ќе ги пуштат на домашен притвор во Косово.[DOUBLEPOST=1512142068][/DOUBLEPOST]
Почна да ми се допагаш![]()
Театарот прокишњава од прв ден, како колибите од картон у ромска фавела. Тогаш Заев и СДСМ сеуште имаа вкупно осум приврзаници и беа ништо.Теорија на заговор, кумуњарите го саботирале театарот.
Од нова година кога ќе се бањам со светата вода ќе ми дојде паметот, до тогаш ќе си останам глуп.Гледаш сега каде е проблемот со интернетот?
Ти на пример, не си многу бистар, и ова ти е еуфемизам. Е сега, да немаше интернет само помал круг на луѓе ќе знаеа дека не си многу бистар. Вака, благодарејќи на социјалните мрежи, твојата вродена небистрина доаѓа до полн израз.
Тешко козите со овој сигурно им се качува секој ден.Ви текнува козарот кога му пееше на Бејли дека Гвантанамо не му бегал?
Никаква света вода тебе не те оправа.Од нова година кога ќе се бањам со светата вода ќе ми дојде паметот, до тогаш ќе си останам глуп.