Очекувај во секое време да се појави наслов на курир - ЕВЕ СО КАКОВ КВАЛИТЕТ ШИЛЕГОВ ГИ ПРАВИ ПОСТОЈКИТЕ![]()
Чисто за споредба колку бофал држава сме, оваа постројка кај Симпо беше завршена летоска. Пластелин да ставаа по улициве повеќе ќе држеше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очекувај во секое време да се појави наслов на курир - ЕВЕ СО КАКОВ КВАЛИТЕТ ШИЛЕГОВ ГИ ПРАВИ ПОСТОЈКИТЕ![]()
Чисто за споредба колку бофал држава сме, оваа постројка кај Симпо беше завршена летоска. Пластелин да ставаа по улициве повеќе ќе држеше.
Има 3 опции или да нема таков наслов зошто ништо не направил или да го има за година дена кога ќе му текне нешто да направи или сите ќе дуваме мара и уживаме во еднорози и виножита...од прилика тоа е...четврто нема да не се лажеме. А курир си врши работа такви се 99% од медиумите во МК кој боља кој полоша песна али секогаш диригирана.Очекувај во секое време да се појави наслов на курир - ЕВЕ СО КАКОВ КВАЛИТЕТ ШИЛЕГОВ ГИ ПРАВИ ПОСТОЈКИТЕ
Kurir e najgnasno nesto polos medium nema pa posle alfa sitelИма 3 опции или да нема таков наслов зошто ништо не направил или да го има за година дена кога ќе му текне нешто да направи или сите ќе дуваме мара и уживаме во еднорози и виножита...од прилика тоа е...четврто нема да не се лажеме. А курир си врши работа такви се 99% од медиумите во МК кој боља кој полоша песна али секогаш диригирана.
Демократија и слобода има избор...Kurir e najgnasno nesto polos medium nema pa posle alfa sitel
Da demkratija i sloboda na govor se mi e jasnoДемократија и слобода има избор...
Уште во јули почнаа да пишуваат за катастрофални услови во здравството со новиот министер.. деновиве открија дека сме многу сиромашна земја..Има 3 опции или да нема таков наслов зошто ништо не направил или да го има за година дена кога ќе му текне нешто да направи или сите ќе дуваме мара и уживаме во еднорози и виножита...од прилика тоа е...четврто нема да не се лажеме. А курир си врши работа такви се 99% од медиумите во МК кој боља кој полоша песна али секогаш диригирана.
кај и да е ќе заклучат наскоро и да бевме опљачканиУште во јули почнаа да пишуваат за катастрофални услови во здравството со новиот министер.. деновиве открија дека сме многу сиромашна земја..
Ништо страшно не си згрешил, нити пак на форум нешто посебно можиш да згрешиш а да има трајни последици према било кој и што освен да испадниш епен ебиветер како чоек. А на што мислам прилично сум сигурен дека знаеш, но ако инсиситраш приквечер ке ти го побарам мислењето и ке ти го постирам само да не решиш и ти да ме "игнорираш" после.Не ни знам за што ме обвинува судот на народот. Постирај најстрашно што сум згрешил.
Ќе се изнапишат имаат време...додуше за мене не се некој фактор има тон портали и сл.[DOUBLEPOST=1508329425][/DOUBLEPOST]Уште во јули почнаа да пишуваат за катастрофални услови во здравството со новиот министер.. деновиве открија дека сме многу сиромашна земја..
Ако сериозно ја сватат оваа работа може и пола медиуми да ги затворат...па дури и форумов.Da demkratija i sloboda na govor se mi e jasno
Ali i odgovornost za istite zborovi treba da ima
Zbori pisuvaj ne ti brani nikoj ali ako treba i da si odgovaras za istoto ako siris omraza vredjas ponizuvas i lazni vesti pisuvas
Mama ni eba SDSM za 3 meseca unisti Vmro 11 god sto grades za ginis e ova unistuvanjeУште во јули почнаа да пишуваат за катастрофални услови во здравството со новиот министер.. деновиве открија дека сме многу сиромашна земја..
[DOUBLEPOST=1508329604][/DOUBLEPOST]
Znaci medium sto ima licenca za cela drzava treba da ima standard vajda nekojЌе се изнапишат имаат време...додуше за мене не се некој фактор има тон портали и сл.[DOUBLEPOST=1508329425][/DOUBLEPOST]
Ако сериозно ја сватат оваа работа може и пола медиуми да ги затворат...па дури и форумов.
Не бе. За све што ме обвинуваш постирај.Ништо страшно не си згрешил, нити пак на форум нешто посебно можиш да згрешиш а да има трајни последици према било кој и што освен да испадниш епен ебиветер како чоек. А на што мислам прилично сум сигурен дека знаеш, но ако инсиситраш приквечер ке ти го побарам мислењето и ке ти го постирам само да не решиш и ти да ме "игнорираш" после.
Незнам што ќе им текне ама како што тргнале со т.н. говор на омраза и тон регулации може да се очекуваат казни и цензура на велико во МК.Znaci medium sto ima licenca za cela drzava treba da ima standard vajda nekoj
Nemoze da si pravat vesti od pamet i nikomu nisto
Vo cel svet se sankcionira nedolicni i lazni vesti samo kaj nas se veruva vo niv
Ок првата можна прилика приквечер.Не бе. За све што ме обвинуваш постирај.
Тоа ти е. Диктатура дојде.Незнам што ќе им текне ама како што тргнале со т.н. говор на омраза и тон регулации може да се очекуваат казни и цензура на велико во МК.