Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Тепале и новинари од НОВАТВ во Аеродром, а ќе имало и репортажа. Организаторите биле вработени во општина. Баш ме интересира кои ликови конкретно го организираат собирањето потписи.
DH6kOhjXcAEUh5k.jpg:large

:pos:

По снимателот "Трајче дојди ваму"
Кутриот Трајче, ни крив ни дужен.
Што има врска ова, не те разбирам? Отишле да снимаат за собирањето потписи и овој маваше по телефонот и по камерата (веројатно има повеќе надвор од снименото). Пробуваш да го оправдаш ова, вистина не ти ги разбирам репликите?

Што има врска ова, не те разбирам? Отишле да снимаат за собирањето потписи и овој маваше по телефонот и по камерата (веројатно има повеќе надвор од снименото). Пробуваш да го оправдаш ова, вистина не ти ги разбирам репликите?
Веројатно и надвор од снименото е и причината зошто мавал по телефонот.

Бејли му се има јавено на Вучиќ да престане со циркусите според соопштениети на нашата влада. :D

Веројатно и надвор од снименото е и причината зошто мавал по телефонот.
Го има почетокот на видеото. Се доближи новинарката со телефонот до масата и овој почна да ја турка и да мава по телефонот. Никому ни збор не рекоа претходно. Не знам како е ова причина за оправдување.

Го има почетокот на видеото. Се доближи новинарката со телефонот до масата и овој почна да ја турка и да мава по телефонот. Никому ни збор не рекоа претходно. Не знам како е ова причина за оправдување.
Moжи беше од ВИП телефонскио број а тој шо маваше е од Тмобајл?

Moжи беше од ВИП телефонскио број а тој шо маваше е од Тмобајл?

Го глеав сеа видеото, не ти срам по шубо чупе да маваш?

И си ослабел многу, шо диета држиш, или од вежбањето?

Дпмне хумор, убиствен. Се умреа од смеење сите кои ја прочитаа досеткава. Неписмен, Вучич кажа дека властите во Македонија МУ ДОЗВОЛИЛЕ на српскиот шпиун да биде во Собранието.

На врата не стоел Гвујо, труп.
А кој бил Грујо да дозволи или не? Пратеник. Ама ги истресе глупостиве...
Море „греда чоек“. Вас за на форумов по „глупоќа“ ли ве бираат?

Јас се сложувам со тебе дека снимателот ништо не е крив.

Јас се сложувам со тебе дека снимателот ништо не е крив.
Ќе се загрижев ако ме цитираше со нешто релевантно за настанот. Ама и ја глуп, ми требаа пет реплики за да сфатам дека Волкот ја рециклира дневната доза глупости на темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom