Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
курир снимил филмче пак изгледа
сега ја повразав ситуацијава, демек се ближи најголемиот македонски празник Илинден, и ако Оној од собрание почне да провоцира ( а сигурно ќе го стори тоа) и ќе зборува на туѓ јазик на една соседна земја на македонски празник со што ќе ја потврди само Тиранската платформа, македонскиот народ ако „ рипне“ тука е силата на Нато да си ја покаже опремата ааааааа што комбинации се прави па па па, ќе ни го извадат празникот низ нос дефинитивно !План Б , ако не се оствари план А со бугарскиот договор!
![]()
Ме испровоцира да го отворам профилот на овој изродов и се зачитав у тоа коментарите.
Јас имав надеж дека реформи и промена на кормилото можат да ја спасат ДПМНЕ, но кога ќе се потсетам на реалноста и видиш какво им е гласачкото тело... какви идиоти боже мој.Ме испровоцира да го отворам профилот на овој изродов и се зачитав у тоа коментарите.
Дпне само напалм заслужува.
Не сум за екстремни мерки, ама у сегашново дпне е развиена таква сорта изроди да само Аушвиц-систем им е лек.
Да пројдат локалните и треба сдс мајка да им по**е до смрт.
Хермафродитот мирко изел говна у некоја дебилна колумна за Сојузот на борците од НОВ, а коментарите под тоа се во духот на психопатот џорџе Г(о***то), на кој му било криво шо дедо ми не погинал у НОВ, дур неговите ко пи**и се криеле по подруми.