Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.638
Поени од реакции
88.307
Има нешто вистина, или трипа човеков?

Screenshot_2017-07-29-22-26-32-1.png

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Не знам што да кажам.
Каков сака нека е Апасиев, хипстер, фејкер, фолирант....за оние двајцана што се у бегство е дилетант, аматер. Ако можат врз едните да покажуваат сила, а врз другите не - тоа ептен не чини.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
курир снимил филмче пак изгледа
Има видео од настанот МВР им го одзеде транспарентот и ги приведе дел од ликовите таму, проблемот е што ова сега најмногу се одразува негативно врз публицитетот на САД во МК, повеќе штета ќе нанесе ова него да имаше десет вакви транспаренти, а сигурен сум дека тоа нема шанси да го побарал некој официјален претставник на САД. Мечкина услуга.
Да одат до таму да прават вакви сценарија и тоа не верувам...како и да е муабетот е ете сеа видете американците...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Класично мачкање очи, ние се повлекуваме нови лица ќе дојдат, а уствари конците ќе ги влечат од позадина.
И да, Грујо оставка не дава, па уствари никој не сакаме да даде тој оставка.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.682
Поени од реакции
37.668
...најново случување во МКД е :

Oд 26 јули до 8 август 2017, на воениот полигон Криволак ќе се одржи заедничка воена вежба на АРМ и на Армијата на САД во Европа , добро и? што бараат среде Скопје? :neetaka:

среде плоштад ова тешко Нато вооружување? :uzi:

„ демонстрирање на Нато воена опрема? од тенкови и тешко вооружување доведено овде? за која цел ние да видиме на живо што имаат? да не плашат? или НАТО толку ниско спадна па нема каде да си ја рекламираат силата, па најдоа кај нас?ццц цц ццц :facepalm:

аааааа, како не се сетив??
сега ја поврзав ситуацијава, :yid:

...демек се ближи најголемиот македонски празник Илинден, и ако Оној од собрание почне да провоцира ( а сигурно ќе го стори тоа) и ќе зборува на туѓ јазик на една соседна земја на македонски празник со што ќе ја потврди само Тиранската платформа, македонскиот народ ако „ рипне“ тука е силата на Нато да си ја покаже опремата ааааааа што комбинации се прави па па па, ќе ни го извадат празникот низ нос дефинитивно ! :(
План Б , ако не се оствари план А со бугарскиот договор! :свиркам:

Да живее Македонија јас верувам во НЕА :oeoeoe:

Последно уредено:

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
сега ја повразав ситуацијава, демек се ближи најголемиот македонски празник Илинден, и ако Оној од собрание почне да провоцира ( а сигурно ќе го стори тоа) и ќе зборува на туѓ јазик на една соседна земја на македонски празник со што ќе ја потврди само Тиранската платформа, македонскиот народ ако „ рипне“ тука е силата на Нато да си ја покаже опремата ааааааа што комбинации се прави па па па, ќе ни го извадат празникот низ нос дефинитивно ! :( План Б , ако не се оствари план А со бугарскиот договор! :свиркам:
Мирке ти си ли? :cautious:

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Има нешто вистина, или трипа човеков?

Прегледај го приврзокот 175016
Ме испровоцира да го отворам профилот на овој изродов и се зачитав у тоа коментарите.
Дпне само напалм заслужува.
Не сум за екстремни мерки, ама у сегашново дпне е развиена таква сорта изроди да само Аушвиц-систем им е лек.
Да пројдат локалните и треба сдс мајка да им по**е до смрт.
Хермафродитот мирко изел говна у некоја дебилна колумна за Сојузот на борците од НОВ, а коментарите под тоа се во духот на психопатот џорџе Г(о***то), на кој му било криво шо дедо ми не погинал у НОВ, дур неговите ко пи**и се криеле по подруми.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Новиот извршен Комитет на ВМРО ДПМНЕ е во состав на:

– Проф. Драги Димитровски
– Д-р Игор Николов , нефрологија
– Проф. Христијан Мицкоски, ген.секретар
.....

Богдан Илиевски Бетмен, граѓ.активист

-Не сум ја од партија... :icon_lol:

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.519
Поени од реакции
18.363
Ме испровоцира да го отворам профилот на овој изродов и се зачитав у тоа коментарите.
Дпне само напалм заслужува.
Не сум за екстремни мерки, ама у сегашново дпне е развиена таква сорта изроди да само Аушвиц-систем им е лек.
Да пројдат локалните и треба сдс мајка да им по**е до смрт.
Хермафродитот мирко изел говна у некоја дебилна колумна за Сојузот на борците од НОВ, а коментарите под тоа се во духот на психопатот џорџе Г(о***то), на кој му било криво шо дедо ми не погинал у НОВ, дур неговите ко пи**и се криеле по подруми.
Јас имав надеж дека реформи и промена на кормилото можат да ја спасат ДПМНЕ, но кога ќе се потсетам на реалноста и видиш какво им е гласачкото тело... какви идиоти боже мој.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Не заболе за оставките од партиските функции. И така пирамидата завршуе у еден човек, кој одлучуваше од кој ќе увезуе струја, до која чистачка ќе се вработи у школо у свирипичино.

Пак ќе испадне "паторот сакал да си оди, ама членството не му дало" - и по патор - патор.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.311
Поени од реакции
15.473
курир снимил филмче пак изгледа

не туку Оливер само поинаку ја прикажува вистината....луѓето не се приведени, точно е тоа, но се повикани во станица што е суштински многу различно.....но за граѓанинот е скоро исто

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom